上一頁下一頁
發新話題

18歲卜卜脆......苦事回味

收藏  |  訂閱
810  99.7k

點解會冇左既

哈,我同樓主細個都係差不多,只係性別唔同,我細個又係讀男校,中四,中五開始識女仔。。。。

其實失豬嘅經歷,十個有八個都係咁㗎啦。

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 12:26 AM 發表 查看引用來源
18歲卜卜脆....既時代我已經過左好耐啦:smile_o08:
我係CICI呀,,,,個舊POST冇左LU,,,咁就唔再講人夫啦今次講下18歲被破處既經驗啦.....
好咸濕內容就冇啦,,

(PART 1)

18歲既我,,,純純地,,,因為讀BAND 1女校 ...
好SAD:')

BUT 值得慶幸既係C妹妳依家無性冷感 :smile_47:

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 12:26 AM 發表 查看引用來源
18歲卜卜脆....既時代我已經過左好耐啦:smile_o08:
我係CICI呀,,,,個舊POST冇左LU,,,咁就唔再講人夫啦今次講下18歲被破處既經驗啦.....
好咸濕內容就冇啦,,

(PART 1)

往事不堪回首,就倒不如現在活得好,找自己享受的。

Your profile pic is very nice, artistic.

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 00:26 發表 查看引用來源
好咸濕內容就冇啦,,

(PART 1)

十卜十卜!!!
我都係讀女校架!!!
個男仔咁衰既,一啲都冇憐香惜玉,枉你仲咁鍾意佢╰_╯

支持下先
第一次仲要無前戲加套,聽到都痛
好彩無搞到你性冷感

唔知你痛苦的人,唔值得你愛:smile_40:

過去的事,放下啦:smile_40:

引用:
好咸濕內容就冇啦,,

(PART 1)

果條友明顯係食你隻豬多過愛你喇! :')
我係男人都睇唔過眼!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆