同自己家姐或女性朋友講性問題

收藏  |  訂閱
15  1.5k

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2014-9-8 07:58 AM 發表 查看引用來源
你地會同自己屋企人例如家姐,妹或身邊女性朋友講關於性之類問題嗎?例如分享經驗,問問題之類。
我會同我個妹同埋最信任既好朋友傾嫁,不過媽媽同親戚朋友就吾會講啦! 同個妹傾有時會搞笑傾有時認真咁討論,我地既感情都算吾錯既,講真性依樣野吾係個個都可以容易開口同人講,有時可能發生啲事佢吾識處理吾知點做,起碼都知道依啲可以搵我傾,其實我覺得咁樣先係最正確既性教育,起碼我地喺討論既過程中教識左佢最緊要安全依啲野,好公平既佢同我講佢既野,我都會話番我既比佢知,所以依家只要我一話要同朋友去飲野吾反屋企訓,佢都估到發生咩事啦……… Xp

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-9-9 01:44 AM 發表 查看引用來源

我會同我個妹同埋最信任既好朋友傾嫁,不過媽媽同親戚朋友就吾會講啦! 同個妹傾有時會搞笑傾有時認真咁討論,我地既感情都算吾錯既,講真性依樣野吾係個個都可以容易開口同人講,有時可能發生啲事佢吾識處理 ...
大家有共識!

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-9-9 01:44 AM 發表 查看引用來源

我會同我個妹同埋最信任既好朋友傾嫁,不過媽媽同親戚朋友就吾會講啦! 同個妹傾有時會搞笑傾有時認真咁討論,我地既感情都算吾錯既,講真性依樣野吾係個個都可以容易開口同人講,有時可能發生啲事佢吾識處理 ...
完全同意,最重要大家get 到姐

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-9-9 01:44 發表 查看引用來源

hi 師姐, 很久不見呢

引用:
原帖由 pokhong1 於 2014-9-10 09:19 PM 發表 查看引用來源
hi 師姐, 很久不見呢
好似從未見過你喎………

應該無問題, 親人麻, 仲有女性.
引用:
原帖由 my_yumiko 於 2014-9-8 08:18 AM 發表 查看引用來源

大家都係女人...又係姐妹
唔係易d傾到咩

前往最後回覆