上一頁下一頁
發新話題

我是那小小玫瑰 害怕心碎

收藏  |  訂閱
82  7.6k

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-9-5 01:28 AM 發表 查看引用來源

剛才傳來WHATAPPS信息,我以為係男友仔........原來係肥仔搵我:smile_24:
Be happy . 這男人太大男人
肥仔可能想問你有沒事呢

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-9-5 01:28 AM 發表 查看引用來源

剛才傳來WHATAPPS信息,我以為係男友仔........原來係肥仔搵我:smile_24:
即係仲有人會關心你,所以唔駛為左D衰男人傷心咁耐

引用:
原帖由 (小飛) 於 2014-9-5 01:29 AM 發表 查看引用來源

一個人,點情形底下,都唔應該咁
只希望妹妹妳可以活得更好

一次又一次傷痕累累的愛情.......我實在無法承受。

有種痛,旁人也無法替我分擔。:')

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-9-5 01:35 AM 發表 查看引用來源

單身下啦,朋友
可能單身仲好

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-9-5 01:35 AM 發表 查看引用來源

係,旁人無法替你分擔,只可以陪住你,慢慢讓傷口好返。
最後靠既都係你自己

引用:
原帖由 lkc0712 於 2014-9-5 01:33 AM 發表 查看引用來源

即係仲有人會關心你,所以唔駛為左D衰男人傷心咁耐
道理係人都明白,可惜唔係話做就做到。

而家一回想佢當日兇狠神情,已經心碎到喊。

係唔覆我

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-9-5 01:42 AM 發表 查看引用來源

道理係人都明白,可惜唔係話做就做到。

而家一回想佢當日兇狠神情,已經心碎到喊。
呢D我明
得時間會幫到你
而家唯一方法係唔好諗咁多或者搵朋友傾下偈

引用:
原帖由 潮流服飾 於 2014-9-5 01:36 AM 發表 查看引用來源

單身下啦,朋友
可能單身仲好

一個思想長大,有能力照顧我,強大到可以保護我的另一半,係我一直期盼。

引用:
原帖由 lkc0712 於 2014-9-5 01:44 AM 發表 查看引用來源

呢D我明
得時間會幫到你
而家唯一方法係唔好諗咁多或者搵朋友傾下偈
我作左十萬個原因俾佢,火遮眼,心情唔好,但通通冇一個俾到我自欺欺人的籍口。

愛我,就不要傷害我:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆