上一頁下一頁
發新話題

男友成曰射到我d裙,好難洗

收藏  |  訂閱
42  5.7k

引用:
原帖由 simplelifex2 於 2014-8-24 09:54 AM 發表 查看引用來源
因為男友通常一見面就攪我,有時返工d裙都未除就攪,試過幾次比佢射到條裙,原來d精好難洗.  點先可以叫佢下次要除晒衫先做同用套呢?

吹爆佢, 吞埋咪無呢個煩惱囉:smile_47:

精液其實唔難洗。

開盆溫水加少少食用蘇打(baking soda - 百佳有售),浸條裙15-20mins。啲乾咗精液(或其他愛液)會自動溶化,未化開嘅漬可輕輕用手捽走,過水即成。

我一樣經常射到周圍都係。床頭燈、地毯、枕頭、女朋友頭髮成日俾我射濕。暫時未收過complaint。:smile_46:

叫佢出黎見你前帶定 :smile_30:

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-8-24 11:47 AM 發表 查看引用來源
師姐第一個問題。。。。真係咁急咩 我覺得 著住衫真係唔多舒服 直接同佢講 好熱 想除左先

點解想用番套既

有時上去佢屋企, 佢親佢屋企人未返就想快D攪, 我有時係一到佢屋企係洗手間洗完手出黎佢就二話不說要攪, 有時就係廳張梳化度攪, 裙又未除, C物都只除一隻腳, 總之就好趕:smile_39:   想用番套係我唔想佢覺得可以好似隨時都可以同我都:smile_13:

周圍都係你D戰績
引用:
原帖由 guthrie 於 2014-8-24 02:51 PM 發表 查看引用來源
精液其實唔難洗。

開盆溫水加少少食用蘇打(baking soda - 百佳有售),浸條裙15-20mins。啲乾咗精液(或其他愛液)會自動溶化,未化開嘅漬可輕輕用手捽走,過水即成。

我一樣經常射到周圍都係。 ...

你男友係唔係專登咁做, 因為有d人係鐘意射係衫上面, 就好似有人中出至happy, 口爆先有快感

其實呢..... :smile_13:  
男人係咪你愈叫佢唔好佢就愈心思思? 我睇片學番o黎, 有叫佢射落咀, 面 (只限沖涼時), 心口, 腳...  
佢就反而少d 要呢樣要果樣, 其實我希望佢出聲叫我做多d 囉 :smile_45:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-8-25 11:59 AM 發表 查看引用來源
其實呢..... :smile_13:  
男人係咪你愈叫佢唔好佢就愈心思思? 我睇片學番o黎, 有叫佢射落咀, 面 (只限沖涼時), 心口, 腳...  
佢就反而少d 要呢樣要果樣, 其實我希望佢出聲叫我做多d 囉 :smile_45:
其他人就唔知, 但我就係咁, 越叫唔好就越想試
玩多幾樣野吖嘛, 之不過都要對方ok先得

引用:
原帖由 guthrie 於 24-8-2014 14:51 發表 查看引用來源
精液其實唔難洗。

我一樣經常射到周圍都係。 ...
謝謝提供,有時比男友整到衫裙都下下用碧連個啲黎噴

引用:
原帖由 simplelifex2 於 2014-8-24 09:54 AM 發表 查看引用來源
因為男友通常一見面就攪我,有時返工d裙都未除就攪,試過幾次比佢射到條裙,原來d精好難洗.  點先可以叫佢下次要除晒衫先做同用套呢?

佢早洩咩,你衫都未除佢就射

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆