上一頁下一頁
發新話題

最愛面對面的... 坐蓮 #190 #260 #295 #319

收藏  |  訂閱
371  53.1k

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2014-8-2 11:20 AM 發表 查看引用來源
woow  面對面 正喎 又可以𡃶𡃶
大家向後捱 男生又可變主動頂上去 又可以好清楚睇到抽插過程,正
咁早就濕濕 :smile_o10:

我都有180喎
其實... 真係頂到好入...... :smile_o05:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 11:23 AM 發表 查看引用來源

搖嚟搖去, 錫黎錫去 :smile_o13:
搖呀搖, 搖到外婆橋。。

其實呢個pose 最好係可以睇到大家抽插。。。 真係好興奮的。。
仲會睇到啲水水。 出出入入。 好美滿。

晨早 又攪到我J痕痕
引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 11:25 AM 發表 查看引用來源

其實... 真係頂到好入...... :smile_o05:

引用:
原帖由 niks 於 2014-8-2 11:31 AM 發表 查看引用來源

搖呀搖, 搖到外婆橋。。

其實呢個pose 最好係可以睇到大家抽插。。。 真係好興奮的。。
仲會睇到啲水水。 出出入入。 好美滿。

我志在攬攬錫錫, 望住我會尷尬 :smile_o05:

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2014-8-2 11:36 AM 發表 查看引用來源
晨早 又攪到我J痕痕

:smile_o10::smile_o05::smile_o05:

早晨呀

好彩 公司無人 我想做咩都得囉 哈哈 :smile_o13:
引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 11:41 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10::smile_o05::smile_o05:

早晨呀

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 10:46 AM 發表 查看引用來源
如果相差唔大過20cm 應該無問題吧?無研究過
20CM內當然可以,最好係床邊,男坐床邊,女向上面,可以望到鏡,仲正

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 11:22 AM 發表 查看引用來源

邊多丫:smile_o06:
幾日冇上黎   見你幾個post

我都LIKE面對面坐蓮...好正:smile_o05:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 11:40 AM 發表 查看引用來源

我志在攬攬錫錫, 望住我會尷尬 :smile_o05:
望住先會更加心跳, 更加好feel 嘛。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆