上一頁下一頁
發新話題

男仕有多少肯為女伴口交的?

收藏  |  訂閱
52  5.3k

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-7-27 07:21 AM 發表 查看引用來源

口交,真係好睇人,我家的丈夫絕對不會做,一起20年了,一次都沒有,佢在床上是一個超級自私的人,所以我已經放棄他,沒有跟他做愛多年。

咁就出去玩嘛?

引用:
原帖由 知輸俠 於 2014-7-27 07:52 AM 發表 查看引用來源
其實我地兩公婆都係比較保守o既人, 一早就已經有共識, 認為口交唔衛生, 所以互免~

但係, 近年大家都大咗, 又已有仔女, 而佢一向都對性事唔熱衷, 為家事又成日有衝擊 ...
多樣因素下, 佢已經唔係好想同我做 ...
真係陰公豬!

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-7-27 08:02 AM 發表 查看引用來源

你又知我多年未試過比人用口服侍嘅知味?哈哈

我話可憐果個係佢呀,仲唔明我講咩呀?唔係掛??

你當然有去玩啦!分享畀大家!

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-27 06:52 AM 發表 查看引用來源
已婚13年,老公大我十幾歳已50了,他喜歡我幫他口交、卻很少幫我服務。早前和閨密去大陸桑拿,焗完桑拿按摩,獨立房間。是年靑男仕,按完大腿已感覺自己很濕了,然後他說用口舌服務。第一次被人䑛 ...
其實兩公婆,無病無痛
用口係增添情趣
你老公唔鍾意用口幫你都無計
得閒出去鬆下囉

咁其實口交只不過係作為附加嘅,最主要都係進入之後。老公早幾年開始有前列線問題,感覺佢下面冇咁硬又細咗D,同埋正式埋牙都係三五分鐘,有時開始來佢就出咗。早排買咗一set性用品,有個係個圈,套到佢根部,上面有粒嘢會震,喺用電嘅,進入后果粒嘢啱啱頂到陰核果個位,好啱用。
之前老公都有舐過我下面,但係掌握得唔好,都係得快感。今次個按摩師條脷好識鑽,不斷刺激粒核,搞到下面不停咁分泌,佢又唔嫌污糟,舐晒D水,搞到我兩腿係咁合埋,夾到佢頭同面都好紅。

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-27 09:40 AM 發表 查看引用來源
咁其實口交只不過係作為附加嘅,最主要都係進入之後。老公早幾年開始有前列線問題,感覺佢下面冇咁硬又細咗D,同埋正式埋牙都係三五分鐘,有時開始來佢就出咗。早排買咗一set性用品,有個係 ...
要懂得閉氣!

如果有提供安全套,你會做嗎?
引用:
原帖由 李太 於 2014-7-27 06:52 AM 發表 查看引用來源
已婚13年,老公大我十幾歳已50了,他喜歡我幫他口交、卻很少幫我服務。早前和閨密去大陸桑拿,焗完桑拿按摩,獨立房間。是年靑男仕,按完大腿已感覺自己很濕了,然後他說用口舌服務。第一次被人䑛 ...

我都想試下幫你奶,不過冇乜經驗。

互動的口交可以增加性趣

回覆 1# 的帖子

why not???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆