上一頁下一頁
發新話題

到我講點解食洋腸-學野啦

收藏  |  訂閱
132  31.8k

情調,浪漫,尊重,就是呢三樣嘢,香港人壓力大,忘記左

對上兩個C兄,我就係講呢樣野。香港或亚洲男人,每每都係要“吊死你,賤人快D含,插死你..."如果真係都好,但好多技巧差又盛,我明白dirty talk會high,會答好呀,又話佢又長又大,但我緊係食過更好,我甘做只想你開心,如果dirty talk又真係攪到人地high,女人會dirty過你

再對前既兩個Ching,你地唔明我講乜lol

咁樓主我又想了解下香港女士想法,係咪當食過一次洋腸後,基本上已不屑再食亞洲短腸?而東亞病夫們可否學習情趣來彌補先天上的不足?

引用:
原帖由 john@better 於 2014-5-31 09:17 AM 發表 查看引用來源
咁樓主我又想了解下香港女士想法,係咪當食過一次洋腸後,基本上已不屑再食亞洲短腸?而東亞病夫們可否學習情趣來彌補先天上的不足?
唔係,有D香港人係令我甘心做性奴(我之前兩個SP,做時都會粗魯粗口,但一個未插前前戲可硬住玩個幾鐘,令我高潮幾次,又教我點做個淫娃甚至自慰,射又多一晚可做三次。所有最淫蕩既野同pose都同佢做過。另一個大大隻,可以抱起我個人插,patpat又好肉,佢抽插時只郁patpat,最緊要節奏,知我下面吸得佢好實就快快慢甘捅,慢果下真係勁大力勁入了心了肺,仲夾我高潮果陣先射,又肯同我玩危險野,拉開酒店房窗簾推車,旺區車震,角色扮演強姦...對住佢兩個我會吞埋D戰利品。

做愛真係好個人
你同果個人夾到,有FEEL,就會好玩

你果2個SP...其他女仔又未必BUY
引用:
原帖由 wantanly 於 31/5/2014 09:46 AM 發表 查看引用來源

唔係,有D香港人係令我甘心做性奴(我之前兩個SP,做時都會粗魯粗口,但一個未插前前戲可硬住玩個幾鐘,令我高潮幾次,又教我點做個淫娃甚至自慰,射又多一晚可做三次。所有最淫蕩既野同pose都同佢做過。另一個大大 ...

to be honestly.....rough sex/ dirty talk 都係情趣, 就我個人我兩樣都like. 亦當然.....rough sex要個男人rough得起...唔好3mins貨仔...同你講插死妳個賤人啦....唔係唔知好嬲定好笑......XD......而D 甜言蜜語其實好多男人唔知除左大大力可以令女人有反應外, 甜言蜜語都可以令女人有同樣既效果.....但我like 令女人squirt多D.......
引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 08:30 AM 發表 查看引用來源
對上兩個C兄,我就係講呢樣野。香港或亚洲男人,每每都係要“吊死你,賤人快D含,插死你..."如果真係都好,但好多技巧差又盛,我明白dirty talk會high,會答好呀,又話佢又長又大,但我緊係食過更好,我甘做只想 ...

thank you your report:smile_40:

-
引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 09:46 AM 發表 查看引用來源

唔係,有D香港人係令我甘心做性奴(我之前兩個SP,做時都會粗魯粗口,但一個未插前前戲可硬住玩個幾鐘,令我高潮幾次,又教我點做個淫娃甚至自慰,射又多一晚可做三次。所有最淫蕩既野同pose都同佢做過。另一個大大 ...
妳玩個D野同我同SP 玩個D一樣....... 旺區車震......

不過老實講,洋腸好多唔帶套,好多時玩完含完佢要入,係我攔住攞套出黎,佢地多數仲問我o U want cum into pussy?問佢地就先行去攞酒店果D,試過好多次唔夠大,所從我每次都帶住兩個大套,真係唔啱size就比佢,但真係好多都唔用,而大size套我要去尖沙咀買,一盒約百六蚊一打,每次用兩隻,買得幾次,個店主以為我男友係外國人,叫我買多幾盒,但又唔得,比男友發現XXL套仲要甘多盒一定死,牌子係日本既Just F_t 44cm,姊妹們可以參考下

試過攔唔住,比洋腸成功趕入嗎?
引用:
原帖由 wantanly 於 31/5/2014 11:06 AM 發表 查看引用來源
不過老實講,洋腸好多唔帶套,好多時玩完含完佢要入,係我攔住攞套出黎,佢地多數仲問我o U want cum into pussy?問佢地就先行去攞酒店果D,試過好多次唔夠大,所從我每次都帶住兩個大套,真係唔U ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆