上一頁下一頁
發新話題

(已解決) 老公有早洩問題,怎辦? (謝謝大家)

收藏  |  訂閱
48  9.4k

引用:
原帖由 beSilence1 於 2014-4-30 04:22 PM 發表 查看引用來源
我地新婚半年,老公今年廿八,我廿五
婚前一直無性行為。每一次老公兩、三分鐘都無就射左
見佢好內疚好想我開心,但係我真心無FEEL

其實好多方法都試過 
咩神油果啲仲更加無感覺

老公好關心我感受 好 ...
去睇醫生實際d ,始終有專業意見

經驗淺咋...........做密0的吧
及做愛是為自己享受而不是為對方, 改一改想法可能又好少少

要train下佢
叫佢食1/4粒偉哥, 多D黎密D守,做多幾次, 做做下就會持久架喇

岩岩開始..未做過...突然去咁窄既地方,..敏感d 都唔出奇..
你老公應該冇割包皮吧..

一陣試下買偉哥食啦

引用:
原帖由 beSilence1 於 2014-4-30 04:22 PM 發表 查看引用來源
我地新婚半年,老公今年廿八,我廿五
婚前一直無性行為。每一次老公兩、三分鐘都無就射左
見佢好內疚好想我開心,但係我真心無FEEL

其實好多方法都試過 
咩神油果啲仲更加無感覺

老公好關心我感受 好 ...
等我實地教下你點延長...........:smile_47:

引用:
原帖由 diulomowtf 於 2014-4-30 06:01 PM 發表 查看引用來源
要train下佢
叫佢食1/4粒偉哥, 多D黎密D守,做多幾次, 做做下就會持久架喇
其實都好frequent 了
可能真係會睇睇urology d 醫生
Btw 大家知唔知有邊個係好嫁?我住佐敦

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-4-30 04:34 PM 發表 查看引用來源
你的需求大嗎?做多点吧、只要你能包融!

其實還可以嘅 可能我地仲係新婚

引用:
原帖由 Paul.LOL 於 2014-4-30 04:56 PM 發表 查看引用來源

我細個嗰陣成日都好快射,嗰時由於gf大我三年,經驗多過我,由於我完事較快,gf話要train up我,嗰時一有空檔時佢就幫我含,不過佢話到射之前要話佢知。到比佢吹到我差唔多射咁我就話佢知,佢叫 ...
其實有試過,我都諗過係咪心理作用。不過謝謝你:)

引用:
原帖由 kenji_ 於 2014-4-30 06:05 PM 發表 查看引用來源
岩岩開始..未做過...突然去咁窄既地方,..敏感d 都唔出奇..
你老公應該冇割包皮吧..
佢包皮係正常無過長(老公講)
但都算做得多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆