跑完10k仲要扑我。。。好攰

收藏  |  訂閱
36  38.2k

除左持久左,唔知硬度有無提升﹖:smile_41:

我個人經驗係,耐力運動有提高性欲同性能力既“副作用”。要強調係,*耐力*運動。

引用:
原帖由 micywong 於 2014-2-16 10:58 PM 發表 查看引用來源
今朝天未光就同條仔出發去跑10k渣馬,一個鐘到番到維園終點,攞埋行李就上左條仔屋企沖涼,佢屋企人已經出哂門口番工,所以我哋索性一齊浸浴江洗白白,洗完個頭佢就幫我唧梘液背脊,炸炸第咁比佢胸 ...
跑完10k馬拉松, 返到去再同條仔黎個扑野馬拉松啦
仲要你返到屋企衫都唔比你換就開始

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-2-17 11:28 AM 發表 查看引用來源
除左持久左,唔知硬度有無提升﹖:smile_41:

我個人經驗係,耐力運動有提高性欲同性能力既“副作用”。要強調係,*耐力*運動。
咁咩係耐力運動?

C姐好叻,跑到10k

我冇你咁勁,我只係終點接我男人。佢跑完半馬返屋企衫都未換就做左一次

師姐厲害

好老實,好多男人做完運動會特別想make love,女人我就唔知喇,haha

引用:
原帖由 micywong 於 2014-2-16 10:58 PM 發表 查看引用來源
今朝天未光就同條仔出發去跑10k渣馬,一個鐘到番到維園終點,攞埋行李就上左條仔屋企沖涼,佢屋企人已經出哂門口番工,所以我哋索性一齊浸浴江洗白白,洗完個頭佢就幫我唧梘液背脊,炸炸第咁比佢胸 ...
甘你舒五舒服啊?

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-2-17 03:38 PM 發表 查看引用來源
咁咩係耐力運動?
即所謂o既endurance workout/training with an RPE of 13+。例如:

• 跑步5km以上
  • 踩單車30km以上
  • 心肺功能訓練(cardio workout)50mins以上

RPE = Rating of Perceived Exertion (http://sportsmedicine.about.com/cs/strengthening/a/030904.htm)

引用:
原帖由 samwong0011 於 2014-2-17 03:16 PM 發表 查看引用來源
跑完10k馬拉松, 返到去再同條仔黎個扑野馬拉松啦
仲要你返到屋企衫都唔比你換就開始
一般城市人跑完10k,應該有少少缺水,個人頹頹地。尤其係男人,要佢即時合體扑野其實有難度。

基本上,即使林志玲全裸係你面前,M晒腳擘開粉紅色妹妹(我幻想係粉紅色)invite你。

你都會話,“比10分鐘回回氣先唔該,唔係死得人o架”。

你咁索,幾攰都要扑你la:smile_13:

前往最後回覆