上一頁下一頁
發新話題

口交

收藏  |  訂閱
74  13.2k

引用:
原帖由 Hea# 於 2014-2-12 10:17 PM 發表 查看引用來源
有冇一·些特别辨法

唔好淨係用嘴唇, 用晒成個口腔加埋條脷將佢包實o黎啜
感覺到男人就快要射果時加快速度, 一定舒服到叫出聲! :smile_34:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-13 08:37 AM 發表 查看引用來源

感覺到男人就快要射果時加快速度, 一定舒服到叫出聲! :smile_34:
貴妃好有經驗喔:smile_o05:
比你含真幸福:smile_o05:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-13 08:37 AM 發表 查看引用來源

睇字都好似聽到D 雪雪聲:smile_o05:

引用:
原帖由 Dark-Prince 於 2014-2-13 02:03 PM 發表 查看引用來源

睇字都好似聽到D 雪雪聲:smile_o05:
o下我無聲果喎....
係有.. 都係射o左之後有時流o左少少出o黎, 啜番入口果一兩秒鐘 :smile_30:  

謝謝貴妃指教,但女友厭我jj有味,又如何解决呢?請指教

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-13 03:01 PM 發表 查看引用來源

o下我無聲果喎....
係有.. 都係射o左之後有時流o左少少出o黎, 啜番入口果一兩秒鐘 :smile_30:  
衰豬, 射完之後比人啜 我會叫架:smile_o05:

引用:
原帖由 Hea# 於 2014-2-13 03:05 PM 發表 查看引用來源

無得指教o架 :smile_13:  好耐之前我都怕d 味, 覺得好似飲尿咁, 要沖晒涼先含
宜家可以用口幫男友洗, 含到射都得, 好原始o既性愛 :smile_30:

引用:
原帖由 Dark-Prince 於 2014-2-13 03:24 PM 發表 查看引用來源

衰豬, 射完之後比人啜 我會叫架:smile_o05:
哼 :smile_34:  我就係要佢叫! 平時男人搞o野好似啞o左咁, 得我自己o係度嘈 :smile_39:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-13 04:28 PM 發表 查看引用來源

哼 :smile_34:  我就係要佢叫! 平時男人搞o野好似啞o左咁, 得我自己o係度嘈 :smile_39:
你男人姐:smile_39:
我會叫:smile_34:

引用:
原帖由 Hea# 於 2014-2-13 03:05 PM 發表 查看引用來源

沖涼先 , 叫佢洗得乾淨D
咁佢心理上會感覺好D  然後再含:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆