上一頁下一頁
發新話題

開年!!

收藏  |  訂閱
47  11.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-4 11:04 AM 發表 查看引用來源
日日都咁早o架啦
我要做早操keep fit, 先保持到人地成日想操我 :smile_47:
自我增值,一定有回報

十卜
我最中意睇貴妃既po

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-4 07:26 AM 發表 查看引用來源
披件衫一齊整支事後煙 去沖涼  
原來樓主都有食事後煙嘅習慣........同我之前女朋友一樣, 不過我自己就唔食煙

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2014-2-4 11:45 AM 發表 查看引用來源

原來樓主都有食事後煙嘅習慣........同我之前女朋友一樣, 不過我自己就唔食煙
頂我想戒o架 (真心)! 衰人自己食親都點兩支引我

開年飯係唔係食得好爽.

引用:
原帖由 mamamui 於 2014-2-4 11:12 AM 發表 查看引用來源
十卜
我最中意睇貴妃既po
唔通你都鍾意打打 :smile_47:

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2014-2-4 12:15 PM 發表 查看引用來源
開年飯係唔係食得好爽.
係, 真係超爽
除o左捱籐條打果part 比較重口味, 呢次比以前少好多騎呢o野...
不過搞o野搞到之後無啦啦都會想笑, 呢個真係勁少發生囉 :smile_o05:

唯一美中不足係無得take two, 趕住見家長 :smile_13:
我想補償返比佢o架, 呢個weekend 見面, 可以唔駛佢比我享受, 就當我m 到唔搞得啦...
淨係手/口/腳, 任佢射幾多次都得 :smile_34:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-4 12:30 PM 發表 查看引用來源
係, 真係超爽
除o左捱籐條打果part 比較重口味, 呢次比以前少好多騎呢o野...
不過搞o野搞到之後無啦啦都會想笑, 呢個真係勁少發生囉 :smile_o05:

唯一美中不足係無得take two, 趕住見家長 :smile_13: ...
手口腳任射,新春大酬賓

今晚約咗人妻開年

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-4 12:30 PM 發表 查看引用來源

係, 真係超爽

唯一美中不足係無得take two, 趕住見家長 :smile_13: ...
甘射法好易干塘. :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆