上一頁下一頁
發新話題

男士請入!如果你地知道另一半同一個女仔有過「親密接觸」,你地點睇?(故事已加)

收藏  |  訂閱
56  2.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 07:09 AM 發表 查看引用來源

發生o左就梗係過去o架啦...
唔通同你講我諗住要同人搞, 你介唔介意咁呀? :smile_45:
我意思:smile_45:  係同我一齊之前發生,唔係同我一齊果時囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 09:52 AM 發表 查看引用來源

仲有一個題外話;
我睇過部份電視劇 (美式o既), 講到d 男人覺得女人同女人搞o野係種 turn-on :smile_45:
真唔真?
真係唔好睇咁多電視
教壞人...

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-1-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

我意思:smile_45:  係同我一齊之前發生,唔係同我一齊果時囉
唉.... 正正就係同男友一齊 :')
係咁o既, 衰仔星期三出trip, 同我告o左假自己o係屋企忙, 所以咪星期六晚都無同我地玩, 我咪同鬼妹仔飲酒談心囉 :smile_39:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 09:50 發表 查看引用來源

無啦!!! 我唔覺得我或者佢真係 LES!  
一係酒醉, 一係貪玩, 再唔係就真係諗住打o下交, 唔覺意演變成咁啫

如果要分析呢...

點解要(同男友)講:
* sp 我有玩過, 多p 都有.. :smile_13: 不過有拍拖伴侶 ...
同5同男友講,我絕對5同意講。講左返唔到轉頭其一,其二我諗大部份的男人都會諗係咪可以搞A呢??其三A會5會想比你男友知發生過咩事?
同5同A講,其實我覺得作為朋友,有d野唔需要特別提出黎,到某d時間、環境自自然的傾就好啦。

A dry定係咩原因,我諗你從日常生活自己去觀察,dry的你咪叫d朋友一齊玩,三個又得…一班都得。如果係A同男友有事…你咪當關心下…可以飲飲下問同男友點呀!再唔係講下你自己男友有咩衰,等佢自己和應你再吐下苦水。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 11:35 AM 發表 查看引用來源

唉.... 正正就係同男友一齊 :')
係咁o既, 衰仔星期三出trip, 同我告o左假自己o係屋企忙, 所以咪星期六晚都無同我地玩, 我咪同鬼妹仔飲酒談心囉 :smile_39:
如果女性既話,,一次半次我都接受到既

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-13 11:40 AM 發表 查看引用來源

同5同男友講,我絕對5同意講。講左返唔到轉頭其一,其二我諗大部份的男人都會諗係咪可以搞A呢??其三A會5會想比你男友知發生過咩事?
同5同A講,其實我覺得作為朋友,有d野唔需要特別提出黎,到某d時間、環境自 ...
都o岩o既..
所以我先話, 3p o既事, 只有A 先開口我至會應承, 男友開口先o既話, 就算我唔飛佢都起碼半年唔好搵我!

其實呢.... 我諗深一層, 係有少少慶幸佢搞我先o架 :smile_44:
雖然口頭上我講過無數次, 如果我係男人我一定強姦佢
不過假設佢有事, 起碼唔係我"乘人之危" , 如果假設佢係痕, 咁我都係做o下好事啫

睇完故事, 都係覺得無所謂, 又唔係長期係咁, 也不覺得係背叛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 12:02 發表 查看引用來源

都o岩o既..
所以我先話, 3p o既事, 只有A 先開口我至會應承, 男友開口先o既話, 就算我唔飛佢都起碼半年唔好搵我!

其實呢.... 我諗深一層, 係有少少慶幸佢搞我先o架 :smile_44:
雖然口頭上我講過無數次,  ...
我的建議:

男友 唔好提,就算佢講,都要同A求証左先好認。萬一男友開玩笑講下你又認左就…
A 唔專登提,mood到先帶過下就好。

即係呢.... 嗱我從來無認過自己係好人呀 :smile_38:  

我有過一個唔係幾好o既念頭:
佢唔係就快要走, 不過總有日會, 而且走o左真係好難好難可以再見 :smile_13:  
堅持到同地球另一邊o既男朋友咁耐, 我係好崇拜佢o既, 亦唔想佢有咩事,
我未有機會試呢種關係, 不過想像到有事o既話應該會hurt 到咩程度囉..
好明顯, 姊妹同男朋友, 佢唔可能兩樣都要晒
我有時會好邪惡咁諗... 不如拿拿臨搵人溝o左佢算啦 :smile_44:  
香港佢又鍾意, 身份證又唔係無, 好工又有份o係手仲搵得多過我, 屋企人又無乜所謂,
唯一就係一個佢認為嫁得過o既男朋友..

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-1-13 11:41 AM 發表 查看引用來源

如果女性既話,,一次半次我都接受到既
如果耐唔耐一次半次呢?
(講o下咋!!!)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆