上一頁下一頁
發新話題

女王密令-#20#40#64 up date#77

收藏  |  訂閱
85  29.5k

引用:
原帖由 肥誠哥 於 2013-12-29 01:07 AM 發表 查看引用來源

我只可以細細聲話你知,我個胸夠用

引用:
原帖由 joanwong 於 2013-12-29 01:22 AM 發表 查看引用來源
我估有C

哈哈,夠用就夠啦
女皇唔好玩?

引用:
原帖由 joanwong 於 2013-12-29 01:22 AM 發表 查看引用來源
我驚唔够我用😂😂

等你出埋佢呀:smile_40:

引用:
咁平時點樣用,夠幾多個用,用幾耐呢?!

[quote]原帖由 joanwong 於 2013-12-29 00:11 發表 查看引用來源
大家好,今晚咁凍有要 ot,但好在 boss一早走左,親住依個空檔,小妹都好似啲師兄師姐咁,做返個報告出返個post先。同大家吹吹水。
話說之前出左個post之後,勁多師兄弟約我出來曳曳,就係咁最後約左個師弟出來 ... [/quote

等緊你既調教………………哈哈!]

and then:smile_o06:

我都好鍾意女皇,可惜未遇過:')

佢尾隨我行到一個無人行嘅地方之後,我搵左張長櫈坐低,果一刻心情真係唔識點講,重知個心仔係咁跳,對腳啲肌肉勁勉,不斷咁心呼吸。
一來諗到之後唔知會點,而且,(約佢等嘅地方,其實會好大機會遇到屋企人,所以放工落車之後,我係混路去相約嘅地點,當晚我係穿著黑絲長靴,所以行到好勉)
就係咁閒聊幾句之後,我叫佢跪低先幫我除左對鞋先,叫佢先幫我按摩吓對腳,但係我覺得佢今本唔你按摩,而係(愛撫),我見佢咁按發,今本就唔會減輕我對腳肌肉痛,於是我就即刻命令佢除褲,等佢弟弟露吓面先。
需然佢弟弟不至於即刻對我致敬,但已經流晒白汗囉HAHA
我見大家好似對我個POST,好似無咩性趣咁,又咁鬼凍呀!所以又打住咁多先。:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆