一個月一次so sad

收藏  |  訂閱
31  12.4k

學生妹玩獸交

學生妹喎 佢幾大呀

引用:
原帖由 Sko 於 2013-11-6 04:21 PM 發表 查看引用來源
點解啊

囡囡嗌痛 手指都入吾到
我又吾忍心隔硬黎怕整傷佢

但之前d ex又吾會有咁既情況個個都好順暢

引用:
原帖由 Sko 於 2013-11-6 04:21 PM 發表 查看引用來源
點解啊

囡囡嗌痛 手指都入吾到

佢係處??
引用:
原帖由 abb3164 於 2013-11-7 12:27 AM 發表 查看引用來源

囡囡嗌痛 手指都入吾到

引用:
原帖由 Sko 於 2013-11-6 04:20 PM 發表 查看引用來源
因為我隻狗係公,仲要未奄,所以好中意痴女仔,我同sp做緊前戲個陣,sp訓低左,我一邊啜佢linlin另一隻手揸佢波波,點知隻衰狗唔知咩事過埋黎lam左幾下sp個波,sp即刻叫左出黎,話好似比兩個男人搞緊咁,我即刻 ...
嘩咁顛:smile_34:......
期待下集

引用:
原帖由 Sko 於 2013-11-7 02:58 AM 發表 查看引用來源
佢係處??

吾係

我啜到咁上下,就示意sp服侍我;)
佢慢慢好溫柔咁除左我條底底,條jj就彈左出黎,係佢面前fing fing下lol,佢話冇見一個月好似大左,正當我以為佢會用手打飛機既時候,出乎意料佢竟然趁我唔覺意一下含住我龜頭!!成個人即刻震左震,唔知係咪隻衰狗lam到佢好high,佢一邊好肉緊咁幫我含,一邊嗯嗯咁叫,成個畫面十分淫亂~~含左一陣sp又運用佢熟練既口技lam我大比內側同蛋蛋,差啲忍唔住口爆佢

到差唔多,就上套了,上完套個陣隻狗仲係都要痴埋黎,搞到唔知點好,我一除左sp條底底,就見到佢啲毛毛都濕埋,唔知係狗仔啲口水定係。。。。
狗仔唔知係咪聞到陣味,好似好興奮咁,我仲見到佢扯左-_-

係咪太耐冇做啊~~定係你太粗暴?
引用:
原帖由 abb3164 於 2013-11-7 06:22 AM 發表 查看引用來源

吾係

係咪太耐冇做啊~~定係你太粗暴?
引用:
原帖由 abb3164 於 2013-11-7 06:22 AM 發表 查看引用來源

吾係

前往最後回覆