有第一個SP時有咩感覺

收藏  |  訂閱
19  3.3k

引用:
原帖由 skysssss 於 2013-10-3 05:17 PM 發表 查看引用來源
第一次出黎一定好激架啦 :smile_44:
凈係睇過相 , 之後出黎見面就入房WO
不過ALWAYS,我都仲好ENJOY有依D關係~
淨睇相,你係邊揾sp, 可pm ?

覺得對男友唔住,做完好空虛
但好快就冇事

男友太斯文?

唔關斯文事
我好鍾意攬嘅,男友勁少攬我,我做主動都會大力推開我,好無癒,覺得起佢身上感覺到嘅愛越來越少。
反而sp就唔會

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2013-10-20 01:53 AM 發表 查看引用來源
唔關斯文事
我好鍾意攬嘅,男友勁少攬我,我做主動都會大力推開我,好無癒,覺得起佢身上感覺到嘅愛越來越少。
反而sp就唔會
你男友係咪好大年紀果?

我識幾個女仔都係咁.....
係街鍚都會推開, 話多人....欖下又唔得咁真係慘
連做愛都係交功課

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2013-10-20 10:32 AM 發表 查看引用來源

你男友係咪好大年紀果?

我識幾個女仔都係咁.....
係街鍚都會推開, 話多人....欖下又唔得咁真係慘
連做愛都係交功課
唔係
吓吓要發晒脾氣先攬我,仲要數住幾多吓,幾多秒。喺屋企,得番兩個人都係咁。做到咁真係好無癮

試過 ONS, 反而無機會試SP
ONS感覺唔太好
SP 我相信會好D, 有時 sex o既野都要對對方有返咁上下了解先會做得開心

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2013-10-20 12:35 PM 發表 查看引用來源

唔係
吓吓要發晒脾氣先攬我,仲要數住幾多吓,幾多秒。喺屋企,得番兩個人都係咁。做到咁真係好無癮

我同你男女角色調番轉,攬下錫下佢都話唔係好鐘意咁
更加唔好講做, 真係好鬼灰

引用:
原帖由 happycityman 於 2013-10-20 06:36 PM 發表 查看引用來源

我同你男女角色調番轉,攬下錫下佢都話唔係好鐘意咁
更加唔好講做, 真係好鬼灰
而家點樣攬我錫我,感覺已經大不如前,甚至諗起佢點樣對我,好負面嘅。

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2013-10-20 06:51 PM 發表 查看引用來源

而家點樣攬我錫我,感覺已經大不如前,甚至諗起佢點樣對我,好負面嘅。

熊抱你,深深地抱著你,我會覺得你會很喜歡!

前往最後回覆