大家對爆房有乜好介紹??

收藏  |  訂閱
29  4.5k

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-9-21 07:02 AM 發表 查看引用來源
Peninsula,4800到,唔貴。
4800會否誇張得既濟........

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-9-21 09:55 PM 發表 查看引用來源
觀塘 九龍城 土爪灣:smile_o05:
爆房性地wor, 不過有冇祥細d既資料?

引用:
原帖由 hellowhy 於 2013-9-22 01:16 AM 發表 查看引用來源
其實會唔會比人偷拍

有時都驚,所以做前會check下先

引用:
原帖由 bcm 於 2013-9-22 04:46 PM 發表 查看引用來源
你google揾一個網站,叫”開房啦”,
裡面有晒全港九新界分區指南,列晒價錢,用戶評分。
好實用,不用上來問:smile_o01:有時我都要上去睇
好實用既建議,非常感謝,其實我覺得呢度冇佢地d寫手,所以上黎問

引用:
原帖由 SeaWide 於 2013-9-23 01:20 PM 發表 查看引用來源
你去開邊嫁, 典解要轉:smile_13:
細佬去開銅鑼灣架,有間 50/hr,超平

引用:
原帖由 SeaWide 於 2013-9-23 01:20 PM 發表 查看引用來源
你去開邊嫁, 典解要轉:smile_13:
冇乜特別原因,其實間野幾好,不過宜家偷食要轉地頭姐

引用:
原帖由 louis_lender 於 2013-9-24 02:45 AM 發表 查看引用來源

冇乜特別原因,其實間野幾好,不過宜家偷食要轉地頭姐
其實維記百皆都有好多丫....

引用:
原帖由 louis_lender 於 2013-9-24 01:29 AM 發表 查看引用來源

細佬去開銅鑼灣架,有間 50/hr,超平
係咪開X道附近嗰間?:smile_13:

引用:
原帖由 louis_lender 於 2013-9-24 01:27 AM 發表 查看引用來源

好實用既建議,非常感謝,其實我覺得呢度冇佢地d寫手,所以上黎問
唔係架,佢地有的評論好中肯,
你睇大埔丫,果d人鬧到飛起,有d仲係好好笑添
同埋我叫你唔洗上黎問唔係寸你呀,係因為依家呢版小左好多人,
你心急想開房又想知邊度好真係去果度仲實際架
想當初我地咩都唔知,到依家都搵佢做盲公竹

去OPROOM睇咪算~香港來來去去都係果幾間

前往最後回覆