上一頁下一頁
發新話題

呀Sir,我特登留翻塊處女膜比你架(有相)

收藏  |  訂閱
747  199.7k

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-15 11:23 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄你支持 你係第一個啊啊啊啊啊
我個樣似胡彩藍後面d背景同學:smile_29:
我比你個名吸引左入黎
濛濛朧朧咁睇, 一定係索女

多謝各位既support
估唔到我寫野甘on99都會有人睇
我是唔會爛尾的Ossshhhhhh!!!

“I know it's not you.Slightly shocked though.haha.”
我係whatsapp向林耀國解釋完之後,佢就比左依個回覆我
由好耐之前,佢就好鍾意sms(我中二既時候,仍然係sms時代)既時候用haha
係個一刻,我心入面有種好難講既複雜感覺
唔知道,佢係第一眼見到個sms前,有咩反應?

我個friend除左send依段野比林耀國之外,仲比左幾個人。
全部人回覆都係WTF,部電話比人攞左?之類既答案,除左一個人。
我一開始講過,依個係講一個外國留學生(本美女),
一個好好既男人(林耀國),同埋一個成日叫雞既男人?
“Ok when will you come back to Hong Kong?Let's grab a drink and F."
依段就係叫雞男比我既回覆。
叫雞男,就叫佢做 D 喇。
如果大家有睇海賊王,應該知道有條既多佛朗明哥既男人,
D 既形象簡直同個位漫畫人物一樣。
而且,佢係一個專業人氏。
如果我係度講出黎,我覺得佢d同行會好易估到佢係邊個。
無計,條友個特徵真係太特別。
”唔係,朋友send錯。“
我知道佢真係會以為我想同佢攪野。
”扮野,你的朋友就是你。“
我唔記得左我之後係點溝通,我淨係知道我掛住對付條on9,
唔記得左林耀國之後既問候whatsapp。:'):')

我係gym房度識佢既 佢係個種咩野都可以同人講一餐既人,
雖然話自己係專業人士,但事實上,無論我幾時去gym房都會見到佢。
佢比林耀國後生少少,但都係年紀大過我。
而依段SMS,就係我地禁慾同埋誘惑之間,麻煩故事既開始。

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-15 11:54 AM 發表 查看引用來源
如果大家有睇海賊王,應該知道有條既多佛朗明哥既男人,
D 既形象簡直同個位漫畫人物一樣。
Joker~
形象好鮮明

咁林耀國會唔會似山治

引用:
原帖由 Cherfans 於 2013-7-15 12:20 PM 發表 查看引用來源

Joker~
形象好鮮明

咁林耀國會唔會似山治
山治mk黎:smile_29:
D 個樣真係好似joker,仲要做gym都戴黑超
不過係黑髮 LOL

support support :smile_o12:

寫得不錯

初時睇到標題又以為係打手post咸片上來

居然有甘多好評 實在太感動了:smile_29: :smile_29:
btw 我是覆唔到pm的 所以招SP既師兄們請移玉步
我隻豬係留返比林耀國架!啊啊啊啊啊啊啊啊!

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-15 01:53 PM 發表 查看引用來源
居然有甘多好評 實在太感動了:smile_29: :smile_29:
btw 我是覆唔到pm的 所以招SP既師兄們請移玉步
我隻豬係留返比林耀國架!啊啊啊啊啊啊啊啊!
林耀國會唔會選擇唔食

引用:
原帖由 Cherfans 於 2013-7-15 01:56 PM 發表 查看引用來源

林耀國會唔會選擇唔食
:smile_29:不要再說了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆