上一頁下一頁
發新話題

做愛但無高潮...女士們請進

收藏  |  訂閱
53  12.3k

享受性, 唔在乎你有處女膜
對手就好似..... 粉紅色乳頭, 可遇不可求:smile_40:

引用:
原帖由 tomato_only 於 2013-7-15 12:27 AM 發表 查看引用來源
我是一個很喜歡自慰的人,甚至因為自慰而使自己的處女膜沒了。
自慰有高潮,有很多時會幻想與異性性愛是一件很享受的事情。
但嘗試過兩次,高潮都無男便射了。
男的持久力通常都很短架?
情色小說常寫到男很長 ...
情色小說嘛, 我都可以寫一本俾你, 報個數字上來,要男主角唔停咁插幾耐? 六個禮拜夠唔夠?

其實呢d o野... 真係得啖笑... 情色小說我覺得同科幻小說無咩分別,
都係任佢up...
要俾我情願睇片, 雖然都可能係假, 不過始終係真人, 假極有個譜o卦 :smile_41:

男女性高潮不同,女的是慢熱,男的是衝動,
如男的不體諒女,只顧自己,當然很快射,就不理對方高潮來否.
如相方有共識,會慢慢的享受,男會多的為女作調情,令女方情慾高脹,
容易來高潮,男人就在同時衝擊女方,一對可達高潮....:smile_o12:

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-7-22 08:15 AM 發表 查看引用來源
男女性高潮不同,女的是慢熱,男的是衝動,
如男的不體諒女,只顧自己,當然很快射,就不理對方高潮來否.
如相方有共識,會慢慢的享受,男會多的為女作調情,令女方情慾高脹,
容易來高潮,男人就在同時衝擊女方,一對可達高潮 ...
兩睇啦~
我久唔久都會有幾日唔知點解特別愛佢 :smile_30:
如果撞o岩時間可以一齊活動下呢...
我鍾意佢自由發揮喎, 先唔好理我住, 自己想點做就點做,
見佢愈係盡興我都會愈舒服 :smile_o05:
可能係成功感啦, 因為佢係用緊我身體去滿足佢自己, 間接o黎講都係因為有我 :smile_o13:

車厘妹妹,你就是作女友的表表者,肯為對方著作,
事事為男友為先:smile_o12:
也是令男友更愛鍚人的.
但性是兩人的享受,單一也不好,如兩人有共識就最好,
大家也能享受到想得的.
如我也有車厘妹這樣的女友就好了:smile_o12:

引用:
原帖由 tomato_only 於 2013-7-15 12:27 AM 發表 查看引用來源
我是一個很喜歡自慰的人,甚至因為自慰而使自己的處女膜沒了。
自慰有高潮,有很多時會幻想與異性性愛是一件很享受的事情。
但嘗試過兩次,高潮都無男便射了。
男的持久力通常都很短架?
睇情色小說常寫到男很長 ...
男友面前自慰,有左高潮,or就到高潮
先拉佢上馬:smile_o11:

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-7-22 09:35 AM 發表 查看引用來源
車厘妹妹,你就是作女友的表表者,肯為對方著作,
事事為男友為先:smile_o12:
也是令男友更愛鍚人的.
但性是兩人的享受,單一也不好,如兩人有共識就最好,
大家也能享受到想得的.
如我也有車厘妹這樣的女友就好了:s ...
又唔好講到人咁偉大 :smile_o05:
其實感情o既o野... 可以話簡單又可以話複雜
唔可以太直接咁去諗佢o架~
即係呢, 有時候所謂犧牲, 嚴格o黎講係 "拋磚引玉"
好似釣魚咁, 你要慳條魚毛, 係無辦法釣到大魚囉
再繼續講就好似顯得小女機心好重, get 到就get 到, get 唔到就算啦 :smile_o13:

最後一句, 如果兩個人都同時以對方為先, 唯一可能出現o既結果係兩個人都同時得益!

只係我覺得性愛方面, 做女人應該稍為先付出多少少先有收獲 :smile_30:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-22 09:53 AM 發表 查看引用來源

再繼 ...
讚成,付出係要雙方面.
大家好好享受.........性.
也多來分享.
尤是有女的,似車厘妹咁坦率討論就好

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-22 09:53 AM 發表 查看引用來源

再繼 ...
哈,我一直覺得
手段和手鎗無分好與壞,在乎於用的人
用來保護人還是傷害人

很搞笑,比人講車厘妹妹😂

上一頁下一頁
發新話題