中女識食呀

收藏  |  訂閱
17  3.8k

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-4 03:08 PM 發表 查看引用來源

但,呢到D人,成曰發問話入吾到
甘大容器,入左=牙纖了牙
要越食越大波:smile_o01:
你不能保證人人的智商與能力都是正常的:smile_13:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-4 03:28 PM 發表 查看引用來源

黑色皮膚壯男,唔代表佢細佬都成正比,都係壯架喎
agree 但通常都比我地大:smile_o10:
吾通問人咩(大?),甘八掛:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-4 04:03 PM 發表 查看引用來源

你不能保證人人的智商與能力都是正常的:smile_13:
有道理,do野呢味野,天生出來已經識自己去鑽研..........
兵會入吾到:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

女人食野愈食愈咀調, 識搵食:smile_o01:
男人都愛搵D細細粒來吊,
老外更愛賓賓一樣.
大大都食得起:smile_o01:

唔好話我葡萄 :smile_38:

認同做愛o既態度比硬件重要!
比小女子更索更好身材, 或者比我男人更粗更大o既人士周街都係...
但總有d o野比外在特徵令人更加興奮o既 :smile_o05:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-4 04:41 PM 發表 查看引用來源

有道理,do野呢味野,天生出來已經識自己去鑽研..........
兵會入吾到:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
咪就係囉,邊使人教架,等如人天生就識食嘢,要人教的嗎?
食與色是人的天性

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-5 08:52 發表 查看引用來源
唔好話我葡萄 :smile_38:

認同做愛o既態度比硬件重要!
比小女子更索更好身材, 或者比我男人更粗更大o既人士周街都係...
但總有d o野比外在特徵令人更加興奮o既 :smile_o05:
講得好,用心做雖小而彌堅,仍比大而無當只顧自己的更受歡迎。

經過小女人舖,望真下又真係好細粒
但有D波路:smile_o12:

前往最後回覆