請問同居男女

收藏  |  訂閱
27  3.0k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-28 07:27 AM 發表 查看引用來源咁梗係啦.. 唔知你有冇咁做啦不過同男友短暫o既同居時...小女好喜歡一齊攤o係梳化睇電視, 其實係佢攤o係梳化先, 然後自己住o係佢前面佢o係我後面用雙手幫我托住 :smile_o05: 即係人肉做o既bra 囉 好舒服o架! ...
我都會咁做,女友直接坐落我,我當然當仁不讓,做佢既人肉bra

佢自己唔輸蝕,成日摸我同搣linlin,仲變態到拔胸毛。以前佢唔鍾意我唔著衫,而家唔比我著衫,方便比佢摸

引用:
原帖由 csh68 於 2013-6-26 04:35 PM 發表 查看引用來源
您們同居生活時候,是否裸體生活,在家裡脫光衣服看電視,煮食及做愛?

你搵到人很比你做sp先再問啦:smile_o04:
    :smile_o01::smile_o01::smile_o01:

唯一全裸, 都係沖完涼之後囉
都係去渡假果時, 會想起要沖就去沖, 唔需要拎衫
沖完抹乾就咁就走出o黎, 多數都係跑上床o架啦

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-6-26 04:53 PM 發表 查看引用來源
睇少啲四仔啦你:smile_45:
上晒腦:smile_45:
X 2

我就好鍾意裸體生活
兩個人下廚時方便起廚房大戰:smile_o01:

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2013-7-1 05:04 PM 發表 查看引用來源
我就好鍾意裸體生活
兩個人下廚時方便起廚房大戰:smile_o01:
煮咖啡果陣會吾會:smile_41:
廚房大戰時D食材會吾會,law黎用:smile_41:
D瓜類索完D汁汁話好味D:smile_47:
      :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-1 05:20 PM 發表 查看引用來源

煮咖啡果陣會吾會:smile_41:
廚房大戰時D食材會吾會,law黎用:smile_41:
D瓜類索完D汁汁話好味D:smile_47:
      :smile_o01::smile_o01:
會,整沙律,咖哩、限定版嘅忌廉蘑茹湯:smile_47:

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2013-7-1 05:43 PM 發表 查看引用來源

會,整沙律,咖哩、限定版嘅忌廉蘑茹湯:smile_47:
正呀! D青瓜索左D淫水:smile_o12:
再做沙律,美味:smile_o11:
諗到都硬左:smile_47:

如果屋企有養狗
咁大家全裸
小弟弟會唔會好危險牙:smile_o14:
分分鐘做左狗仔的下午茶:smile_o01:

引用:
原帖由 maple0528 於 2013-7-1 08:07 PM 發表 查看引用來源
如果屋企有養狗
咁大家全裸
小弟弟會唔會好危險牙:smile_o14:
分分鐘做左狗仔的下午茶:smile_o01:

你無去7 1咩
係屋企裸體:smile_o06:

前往最後回覆