上一頁下一頁
發新話題

聽人講中出會滋潤到女人既皮膚係咪真架?

收藏  |  訂閱
60  7.0k

引用:
原帖由 dogleung 於 2013-6-26 03:12 PM 發表 查看引用來源
其實要潤有好多方法,好似用 KY 或者用潤滑濟成份多既安全套。去屈X使可以揾到。你可以試下一隻叫 Unity Condom, 我英國用開,香港都都係用佢。KY 就冇乜心水 lu...

http://i1.hk/d/images/r10/mobile. ...
師兄人地講緊o既係滋潤, 你果d 好似係潤滑喎
不過打針食藥俾男友中出其實唔一定只係為o左滿足男友o既

俾人中出小女子都有試過 :smile_o05:
射果一刻自己就唔係好感覺到d 咩啦... 雖然有其他女仔話可以feel 到
不過講真之前果d 出出入入其實對女仔o黎講都舒服好多o架!

可能太舒服心跳加速, 面仔都紅晒, 做完之後好似容光煥發咁囉
又可能係心理作用, 係真係俾自己男人插緊而唔係俾個膠袋插緊我
覺得好close 好開心, 心情好d, 人都靚d !

引用:
原帖由 戶愚呂 於 2013-6-26 01:22 PM 發表 查看引用來源

入面有一句講,ml前半小時男性唔好飲太多水,有人知原因嗎?

我知!!
試過有時女上男下坐o係佢上面搖 (唔係抽插係前後前後咁磨啦)
會聽到佢肚入面咕嚕咕嚕d 水聲o架 :smile_30:
係咪咁o既原因?

定係... 射完之後繼續用口啜佢弟弟會忍唔住癩尿?

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-27 08:28 AM 發表 查看引用來源

我知!!
試過有時女上男下坐o係佢上面搖 (唔係抽插係前後前後咁磨啦)
會聽到佢肚入面咕嚕咕嚕d 水聲o架 :smile_30:
係咪咁o既原因?原來係咁,其實女上男下,女性係中意前後磨嗎?上下插舒服感無咁大?

定係... 射完之後繼續用口啜佢弟弟會忍唔住癩尿?

引用:
原帖由 戶愚呂 於 2013-6-27 10:09 AM 發表 查看引用來源

係咪咁o既原因?原來係咁,其實女上男下,女性係中意前後磨嗎?上下插舒服感無咁大?

好在小女夠細心 先搵到你句o野...

前後磨同上下插其實各有各好啦 女仔敏感點其實係o係個洞o既前端...
磨o既同時壓到落去會好舒服好易高潮, 不過對男仔o黎講就無刺激囉
所以都係自己好餓好餓先會咁做 一般情況都係讓男友爽完先o架

上下咁插... 男仔會high 好多, 有時我都會被刺激到果個位
不過上下上下太猛同太急我自己間中會痛..... 不過都係忍一陣啫, 無有怕

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-27 10:32 AM 發表 查看引用來源

好在小女夠細心 先搵到你句o野...

前後磨同上下插其實各有各好啦 女仔敏感點其實係o係個洞o既前端...
磨o既同時壓到落去會好舒服好易高潮, 不過對男仔o黎講就無刺激囉
所以都係自己好餓好餓先會咁做 ...
前端=x核?又增長知識了

引用:
原帖由 戶愚呂 於 2013-6-27 01:17 PM 發表 查看引用來源
前端=x核?又增長知識了

話雖如此, 俾人一下插到底大力撞又係呢一種幾極端感受
一係好high, 一係好痛

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-27 01:35 PM 發表 查看引用來源

話雖如此, 俾人一下插到底大力撞又係呢一種幾極端感受
一係好high, 一係好痛
咁大力插,完事後入面紅到鮮紅色都似,我就唔欣賞

一定要畀我條囡知道!
謝!

梗係真啦ching
你唔係唔見d無愛情滋潤嘅女人皮膚乾、脾氣臭咩?
中出一定幫到女人架

有咩跟據??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆