其實你地怕唔怕D 精整o左落去毛毛果度?

收藏  |  訂閱
21  2.9k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-27 09:06 PM 發表 查看引用來源

一次咁多

你bf真幸福,太粗人地話好驚入唔到

怕乜, 中出完玩69都唔怕啦:smile_42:

引用:
原帖由 戶愚呂 於 2013-6-27 09:14 PM 發表 查看引用來源

你bf真幸福,太粗人地話好驚入唔到

對於後門o黎講最幼o既弟弟都係粗o架啦 :smile_o02:

你又知唔知果種感覺可以點形容? 想像下你做手術, 唔用麻醉藥吧
痛到差d 喊o左出o黎, 幾經辛苦先忍得到佢射咋... :smile_13:
但係我唔係怪佢呀, 一早都知會係咁, 係小女自願提出俾佢玩一次o既

:smile_27:   後門有乜好玩

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-28 06:24 AM 發表 查看引用來源

對於後門o黎講最幼o既弟弟都係粗o架啦 :smile_o02:

你又知唔知果種感覺可以點形容? 想像下你做手術, 唔用麻醉藥吧
痛到差d 喊o左出o黎, 幾經辛苦先忍得到佢射咋... :smile_13:
但係我唔係怪佢呀, 一早都知會係 ...
我係比好多人異口同聲話粗,一個講我唔信,幾個人講就開始信。anyway...其實你唔 enjoy後門可以say no吧,sex應該係雙方享受,你無用ky? 本人無試過後門@@

引用:
原帖由 戶愚呂 於 2013-6-28 05:15 PM 發表 查看引用來源
我係比好多人異口同聲話粗,一個講我唔信,幾個人講就開始信。anyway...其實你唔 enjoy後門可以say no吧,sex應該係雙方享受,你無用ky? 本人無試過後門@@

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg ...
咁係小女自己提出嘛,佢好多年之前想過,但係當時太驚已經拒絕咗,佢都好尊重我,之後一路都無再話要試。。。

但係我明白男仔唔提呢D嘢唔代表真係唔再想,所以係忽然自動獻上當俾個驚喜人嘅 ^^

一來,插入去會好痛呢樣我一早知,二來男人剛舒服到一半,做人女友忽然叫停唔係幾好嘛。。尤其是入過後門喎!用口幫人完成埋佢我更加接受唔到!咁咪死忍住讓佢繼續插囉@@

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-29 08:08 AM 發表 查看引用來源

咁係小女自己提出嘛,佢好多年之前想過,但係當時太驚已經拒絕咗,佢都好尊重我,之後一路都無再話要試。。。

但係我明白男仔唔提呢D嘢唔代表真係唔再想,所以係忽然自動獻上當俾個驚喜人嘅 ...
只係bf都咁為佢,如果第時同老公,無底線吧

引用:
原帖由 戶愚呂 於 2013-6-29 08:24 AM 發表 查看引用來源
只係bf都咁為佢,如果第時同老公,無底線吧

傻啦, 底線幾時都會有!! 唔要3p, 唔要多p, 唔可以見血其他o野應該無所謂o既 :smile_o05:射妹妹以外o既地方... 自問已經爐火純青 :smile_34:痛我都可以忍 :smile_13: 只要俾我見到對方個舒服樣... 讓我知道係因為自己捱緊痛而換來佢o既快樂, 咁就有動力可以繼續受o架啦 :smile_o05:唯一最怕... 就只係好似D 老夫老妻咁,個老公對自己失去興趣唔想再掂我囉...

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-1 06:45 AM 發表 查看引用來源

傻啦, 底線幾時都會有!! 唔要3p, 唔要多p, 唔可以見血其他o野應該無所謂o既 :smile_o05:射妹妹以外o既地方... 自問已經爐火純青 :smile_34:痛我都可以忍 :smile_13: 只要俾我見到對方個舒服樣... 讓我知道係因為自 ...
玩後門是否帶套?

引用:
原帖由 戶愚呂 於 2013-7-1 06:01 PM 發表 查看引用來源
玩後門是否帶套?

當然啦!

前往最後回覆