上一頁下一頁
發新話題

想問男人鐘意女人著咩類型,顏色的Bra & Under

收藏  |  訂閱
42  5.6k

緊身黑西褲!

引用:
原帖由 琪39 於 2013-6-20 11:40 AM 發表 查看引用來源

除得快就求其買,做唔出
人人口味不同,女人應該選擇自己鍾意嘅內衣,
自己著嘅,當然要自己鍾意,唔通條仔鍾意你著嗰啲女人街毛毛bra,你又著咩?同埋你自己可能有啲色著得唔好睇都唔定
揀啲大路嘅,多數男人都鍾意嘅就無死
喱士,黑色,紫色,紫紅色
Bra選擇一啲幼帶嘅,最好無pad,你自己戴左之後,摸下舒唔舒服先,有pad一摸落去硬硬地,好唔實在
Under要配返一套,本人對上身同下身唔同款麻麻地鍾意,所以我多數清一色全黑

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-6-20 12:17 PM 發表 查看引用來源
人人口味不同,女人應該選擇自己鍾意嘅內衣,
自己著嘅,當然要自己鍾意,唔通條仔鍾意你著嗰啲女人街毛毛bra,你又著咩?同埋你自己可能有啲色著得唔好睇都唔定
揀啲大路 ...
如來公主今天著黑色底底

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-6-20 12:33 PM 發表 查看引用來源

如來公主今天著黑色底底
俾你發現左tim
我皮膚唔係特別白,著淺色唔好睇
所以我全部深色,加上深色比較襯我嘅性格

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-6-20 12:36 PM 發表 查看引用來源
俾你發現左tim
我皮膚唔係特別白,著淺色唔好睇
所以我全部深色,加上深色比較襯我嘅性格
果然有深層次,不過妳講得啱,內衣要襯番膚色先唔會怪相,不過想問公主有否T-back,其實我覺得唔係幾舒服,女仔覺得O唔OK

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-6-20 01:03 PM 發表 查看引用來源

果然有深層次,不過妳講得啱,內衣要襯番膚色先唔會怪相,不過想問公主有否T-back,其實我覺得唔係幾舒服,女仔覺得O唔OK
有,多數用黎襯返我d靚靚睡裙,因為我d睡裙多數係滑身既絲質或者色丁
所以有時會用d t-back黎襯下,
我會選擇一d軟熟d既物料,太硬會著得唔舒服
綿質都係一個唔錯既選擇

香港有間叫做unxxx cover 既內衣鋪,樓主可以去果度選購一d性感睡衣同埋底底,
bra我著過就唔多好,底底就多款,又唔貴,可以去睇下

順帶一提
買底底可以有好多選擇
我個人喜好著一d多繩少布既
有d露出半個屁股,我覺得比起t-back更誘人
我重有2條係兩邊綁帶既,襯臺我件兩邊綁帶既睡裙,
一絕

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-6-20 03:19 PM 發表 查看引用來源
香港有間叫做unxxx cover 既內衣鋪,樓主可以去果度選購一d性感睡衣同埋底底,
bra我著過就唔多好,底底就多款,又唔貴,可以去睇下

順帶一提
買底底可以有好多選擇
我個人喜好著一d多繩少布既
有d露出半個屁股,我 ...
引死人咩

引用:
原帖由 老虎。 於 2013-6-20 05:20 PM 發表 查看引用來源

引死人咩
正常分享啫,唔好諗多

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-6-20 09:17 PM 發表 查看引用來源
正常分享啫,唔好諗多
講到咁傳神,好難唔令人有瑕想,衰鬼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆