上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.4k

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-6-16 09:46 PM 發表 查看引用來源
這是我一生的第一次,但我亦決定這是我一生的最後一次!

呢道係租返嚟嘅別墅,Heidy話有時租比人拍戲!十足十電影中富豪大宅裝修傢俬!

下半場開始前!

Heidy:各位,今晚個男主角已經到 ...
Update please

0xx年x月x日(星期x) Ref.#001 (續5)

舞男

今晚班女真係飲大咗!
我因為係第一次,又飲咗唔少,一時咸濕上晒腦!
我當時有少少唔係好清醒,只想搞嘢同咸濕班女!

我記得:
我抱咗條白白淨淨嘅賓妹入去toilet,沖到佢嘅body乾乾淨淨!
佢除咗我條T-back,亦同我洗白白!

我抱反佢出大廳,Heidy已經排咗D咕臣喺大廳中間!

我放低條賓妹之後,就追住靚女ABC同一D比較巧嘅女,捉住佢哋D手仔揸我條大腸!
最後Heidy一手拉住我條嘢反來條光脫脫嘅賓妹到!

〝Do嘢〞!〝Do嘢〞!〝Do嘢〞!〝Do嘢〞!

我先嚟一招69,女上男下!

班女圍埋嚟,近距離睇到眼凸凸!流晒口水咁款!
覺得有D手仔咸咸濕濕咁搞住我尤其是個春袋!

之後我就開始〝Do嘢〞!我記得:Heidy應該比咗個套比我!
條廿幾歲白白淨淨嘅賓妹又叫得幾Sexy!
班女圍住冇比我少住都學人叫埋一份,場面又真係幾淫亂下!

我記得:
我有捉過一D想咸濕我嘅女同我打茄輪,亦有揸過佢哋D波仔!

以上係小弟某一日嘅咸濕日記!

有時間再向大家發表本人咸濕日記嘅其他精彩部份!

我有興趣知道樓主有幾 handsome

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-6-16 11:18 PM 發表 查看引用來源
我有興趣知道樓主有幾 handsome
人哋話架咋!可能因為我個名叫Handsome卦!

我淨係覺得自己〝咸濕〞咋!:smile_47:

我覺得如果有靚女問:
『我有興趣知道樓主有幾 〝咸濕〞』我會有心機回答多D lo!

大開眼界
:smile_o12:

引用:
原帖由 EV5322 於 2013-6-16 02:03 PM 發表 查看引用來源
Thanks for support!

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-6-16 04:47 PM 發表 查看引用來源
請指教!

引用:
原帖由 44707682 於 2013-6-16 06:50 PM 發表 查看引用來源
原來女人都有結婚前活動, 真係估妳唔到!!
其實女生有好多活動, 未見之前我哋D男生真係估唔到架!

支持

cool...handsome any more sexy story

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆