香港男仔的陰莖勃起只係10-12.5厘米?

收藏  |  訂閱
18  6.8k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-13 09:17 AM 發表 查看引用來源

咁你想唔想正常番先?
依樓主所講如果係真, 即係平均應該為 11.25CM
師兄將多出o黎o既 2.75 切o左佢, 問題唔係就解決啦咩? :smile_o11:
如果要切,係都切左你條男朋友個條先啦 !!!

佢切 ,我切 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 zeddd 於 2013-6-14 02:02 AM 發表 查看引用來源

如果要切,係都切左你條男朋友個條先啦 !!!

佢切 ,我切 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
你想小妾從此守寡嗎 :smile_o06:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-14 07:15 AM 發表 查看引用來源

你想小妾從此守寡嗎 :smile_o06:
甘就唔好叫人:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 hihitohihi 於 2013-6-12 01:37 PM 發表 查看引用來源
長度和圓周幾多厘米先係正常?
做到愛就得啦
上床先知你勁唔勁嘛

未扯已經14cm...

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2013-6-14 07:15 PM 發表 查看引用來源

做到愛就得啦
上床先知你勁唔勁嘛
岩聽 ~~~~~~~~~~:smile_o12: :smile_o12:

好似全球都係差唔多,係非洲黑人平均最長

其中中國大陸10.89公分為第107名,台灣10.78公分僅第110名,香港11.19公分排第105名。

台灣年輕男性勃起時平均長度為十.五公分正負一.五公分(即九公分至十二公分)

英國人的那話兒不僅比世仇法國郎長,前者為十四公分,後者為十三.五公分,而且還超越澳洲人(十三.二公分)、美國人(十三公分)。

不過,英國男性也不必對褲襠裡的內容物沾沾自喜,因為在一一三國中僅排名第七十八,並落後德國人的十四.五公分,而德國男性的長度是歐洲人的平均尺寸。冰島男性傲視全歐,長達十六.五公分,羅馬尼亞最短小精幹,長十二.七公分。

雄霸天下的是剛果共和國男性,其次是厄瓜多的十七.八公分、迦納的十七.二公分、哥倫比亞的十七公分。

從區域而論,非洲男性的那話兒最雄偉,平均長度為十六公分,東北亞最短小,約十.七公分,中國人的平均長度為十.九公分。

南北韓人為九.六公分,敬陪末座。:smile_04:

16cm係咪連同蛋蛋個度呀
見過幾個都係13cm內

引用:
原帖由 樂天兒 於 2013-6-17 01:15 AM 發表 查看引用來源
16cm係咪連同蛋蛋個度呀
見過幾個都係13cm內
咁你覺得 o 唔ok?

前往最後回覆