高溫焗蟹

收藏  |  訂閱
21  2.3k

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-6-10 09:03 PM 發表 查看引用來源
咁熱天氣 焗到熟晒咁濟 著d緊身牛仔長褲或絲襪 返到屋企解放除褲個刻 隻蟹慶合合會有衝動想搞嗎?
原來你逐臭之夫,like原汁原味未洗的蟹
:smile_30::smile_47:           
                  :smile_o12:

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2013-6-11 01:46 AM 發表 查看引用來源未除已經熱到有性幻想,好想要,想有猛男,DREAM MEN幫我降溫:smile_47:
想聞下咩味!

果下陣味真係正到冇朋友

熱到慶同慾火焚身個種慶點會相同啫

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-6-11 10:39 AM 發表 查看引用來源
當然唔係相同!
不過凍冰冰只會想要大棉被由頭笠到落腳, 邊會想除衫做愛?

唔駛唔認, 凍果時小弟弟都縮埋得返一粒咁啦 :smile_30:
係暖o左先會長番啫~
呢樣小妾親眼見過 :smile_34:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-11 10:58 AM 發表 查看引用來源
唔駛唔認, 凍果時小弟弟都縮埋得返一粒咁啦 :smile_30:
係暖o左先會長番啫~
hahaaa....絶对同意,所以我好like凍果時叫女友用口將细佬暖下,含住一陣好快回大。

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-11 10:58 AM 發表 查看引用來源

當然唔係相同!
不過凍冰冰只會想要大棉被由頭笠到落腳, 邊會想除衫做愛?

係暖o左先會長番啫~
咁係果個人唔得...

冬天都係打開哂黎做, 有被會阻住發力

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-6-11 10:39 AM 發表 查看引用來源
妹妹焗到發熱沖血特別敏感又痕 加上有d濕氣up住up住 有d同m到情形雙似。 焗住隻蟹妹妹同底底立痴痴 一個唔少心偷整一整條底底 底底攝左落妹妹或pat罅頂住頂住加以刺激仲慶d:smile_o05: 大髀焗住都會慶埋會想搵d野揩下降溫 如果張床有竹蓆開左冷氣 冷氣吸左落去 會想爬係到揩住張竹蓆為大髀降溫 碌下碌下感覺幾舒服又涼快   :smile_o13:   男友係隔離仲唔搵佢降溫:smile_o01: 兩種慶會有d關連

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-6-11 10:05 PM 發表 查看引用來源妹妹焗到發熱沖血特別敏感又痕 加上有d濕氣up住up住 有d同m到情形雙似。 焗住隻蟹妹妹同底底立痴痴 一個唔少心偷整一整條底底 底底攝左落妹妹或pat罅頂住頂住加以刺激仲慶d:smile_o05: 大髀焗住都會慶埋會想搵d野揩下 ...
其實你係男定女啫!

我妹妹一焗住幾個鐘就有陣味。自己都聞到

前往最後回覆