上一頁下一頁
發新話題

懷舊H文#繼母(追加ann姐慾戰mass巨炮)

收藏  |  訂閱
56  70.9k

引用:
原帖由 spamna 於 2013-5-15 07:29 PM 發表 查看引用來源
大家有無意見俾小弟,例如故事唔夠甜,故事內容爛,唔夠雜之類?小弟寫多編…就減產或唔寫啦?小弟處女作品『降頭術』,而家構思緊『降頭術2』作結尾:smile_15:
唔寫咪好晒囉!spamna兄今篇加入的計中計,又有解謎,令整篇色文提升左格局,比起你之前大部份作品都好!

引用:
原帖由 無巧不成書 於 15-5-2013 22:03 發表 查看引用來源

唔寫咪好晒囉!spamna兄今篇加入的計中計,又有解謎,令整篇色文提升左格局,比起你之前大部份作品都好!
多謝啊?但都係美中不足,3p寫得唔淫,嗰時心大心細,3p好4p好呢?或一對一對分開做好呢,最後取易不取難,3p再加分開做,理論上ann姐尾段都可以再寫落去,不過自己淫意太勁,未寫要用手泄泄,所以都係入浴室,後期大家再諗諗情境啦?下一個故事(可能最後)希望會寫得好好啦?仲有空間改進。盡快月尾交貨啦?

幾多P同點搞果d係心機野.但要想好佈局才最緊要嘛,像今篇就不錯啦!
但都要多作實踐嘛..寫多一篇是不夠的,起碼寫多幾篇先嘛!

引用:
原帖由 無巧不成書 於 15-5-2013 23:39 發表 查看引用來源
幾多P同點搞果d係心機野.但要想好佈局才最緊要嘛,像今篇就不錯啦!
但都要多作實踐嘛..寫多一篇是不夠的,起碼寫多幾篇先嘛!
佈局...真係突然靈光一閃,排一個局中局,大家睇時都會諗男人一家偷食先,今次調轉阿媽偷食先,而女兒憎恨父親三年先發覺媽咪對爹D不住先,父親忍辱戴6帽9個月之多?女兒更遭撻自己濫交,算係社會寫照,下編文就正路D,唔會有乜花巧嘢…而家用二三日構思,跟住開恆turbo...?

梗係!諗下點樣寫得有趣,自己寫得覺著有趣就會有動力寫下去啦..

引用:
原帖由 jer_lim 於 15-5-2013 17:02 發表 查看引用來源
good:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 DannyYiu13 於 15-5-2013 13:07 發表 查看引用來源
Thanks for sharing
多謝兩位,如果『讚』多返D就好啦:smile_o06: 而家得4個『讚』:smile_o03:

引用:
原帖由 無巧不成書 於 16-5-2013 00:12 發表 查看引用來源
梗係!諗下點樣寫得有趣,自己寫得覺著有趣就會有動力寫下去啦..
不過都係睇下時間寫乍:smile_o13: 我會大概寫『戲慾』後加文場,到時驚寫唔返『戲慾』情節來耶:smile_o16:

引用:
原帖由 tcp1025 於 18-5-2013 09:38 發表 查看引用來源
thanks for sharing
多謝多謝, 我推返上去先!

本來唸住自己出唔到文 , 就唔好霸住人地個POST講自己野 ,
但始終寂寞難奈 , 最終都係效婆守唔到寡 ...

我想報告一下進度 :
原本寫開果篇 , 係寫左一半之後又遇牆期 , 己經停工近一個月 ;
但我開左兩篇新文 , 一篇比較國際性既  一篇比較題材比較COMMON ,
都寫左2/9 ...

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 23-5-2013 14:57 發表 查看引用來源
本來唸住自己出唔到文 , 就唔好霸住人地個POST講自己野 ,
但始終寂寞難奈 , 最終都係效婆守唔到寡 ...

我想報告一下進度 :
原本寫開果篇 , 係寫左一半之後又遇牆期 , 己經停工近一個月 ;
但我開左兩篇新文 , ...
我都係同你一樣啦,想寫一編時...嗰腦就諗第二樣嘢...突然想寫埋ann姐浴室慾戰黑人後編..我有少少亂思...暫時停手唔寫住...或者真係停手收皮...?
大將軍,嘩...?你手上有兩編文,一編國際,一編題材common ,還有一編『萌』都好耐下喎...?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆