上一頁下一頁
發新話題

想俾男友試埋後面, 有咩姿勢易入dd? 同埋事前可以點清潔?

收藏  |  訂閱
45  4.2k

你對男友真好!

買個 肛門塞 或 肛門螺絲 自己練習下先

引用:
原帖由 weatherman 於 2013-5-3 10:13 AM 發表 查看引用來源
買個 肛門塞 或 肛門螺絲 自己練習下先
:smile_o14: 唔好o卦?!?!

萬一俾屋企人發現咪死? :smile_o04:

仲有..........................

自己塞過o野入去...
咁咪即係後面破o左處, 冇o左第一次囉 :smile_o08:

咁不如直接啲 買黎送俾你男友 等佢調教你

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-3 10:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 唔好o卦?!?!

萬一俾屋企人發現咪死? :smile_o04:
仲有..........................
自己塞過o野入去...
咁咪即係後面破o左處, 冇o左第一次囉 :smile_o08:
類似既野麻得law,青瓜,幼中大 size
比人知做青瓜面膜,or沙律
放鬆,加ky 由細中大甘插,整大個後面先:smile_o11:

再比佢插,一定成功:smile_o12:

首先妳清潔乾淨妳後欄先浣腸

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-5-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

類似既野麻得law,青瓜,幼中大 size
比人知做青瓜面膜,or沙律
先放鬆,加ky 由細中大甘插,整大個後面先:smile_o11:

再比佢插,一定成功:smile_o12:
開得呢個 post 預o左隨時會俾人笑o架啦 :smile_13:
其實小女子係想男友o既小弟弟成為第一支進入o既物體

做清潔, 小女一定會,
咁都係為o左保護男友健康同安全
但係整大o左個洞佢會唔會冇咁爽呢?
盤算o左咁耐都有心理準備o架啦, 只要佢插得舒服, 幾痛小女都願意為佢忍 :smile_o06:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-3 11:30 AM 發表 查看引用來源

開得呢個 post 預o左隨時會俾人笑o架啦 :smile_13:
其實小女子係想男友o既小弟弟成為第一支進入o既物體

做清潔, 小女一定會,
咁都係為o左保護男友健康同安全
但係整大o左個洞佢會唔會冇咁爽呢?
...
浣腸最撤底cleaning 清晒腸內D野,插完後插前勉強可以
1st time一定痛呀:smile_24:
平時後好緊呀,吾整鬆同撥大D係入吾到:smile_o04:
等我教你:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-5-3 02:16 PM 發表 查看引用來源

浣腸最撤底cleaning 清晒腸內D野,插完後插前勉強可以
1st time一定痛呀:smile_24:
平時後好緊呀,吾整鬆同撥大D係入吾到:smile_o04:
等我教你:smile_47::smile_47::smile_47:
個洞洞四邊都係肉, 應該有彈性嘛..
出力入都會入唔到咩?

浣腸其實點做o架? 要用d 咩?

平時插前面, 大力同郁得快o既話三個字左右可以俾佢射,
後面緊d 十分鐘應該可以吧? :smile_o05:

忍兩個字俾佢從未體驗過o既快樂.. 小妹做得到 :smile_24:
如果佢體貼d, 就要佢俾隻手指我咬住吧 :smile_o11:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-3 02:29 PM 發表 查看引用來源

個洞洞四邊都係肉, 應該有彈性嘛..(要D肉鬆遲先易入,緊張收緊洞囗係入吾到)
出力入都會入唔到咩?(出力死入.洞口D肉會裂.出血)

浣腸其實點做o架? 要用d 咩?  (灌暖水入腸清洗,清晒D廢物)                                 

平時插前面, 大力同郁得快o既話三個字左右可以俾佢射,
後面緊d 十分鐘應該可以吧? :smile_o05: (入囗就緊.腸內鬆,入吾到卡著重快出野,入左可耐D)

忍兩個字俾佢從未 ...
不如我同你調教下先:smile_47::smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆