懷舊H文#母債女償

收藏  |  訂閱
26  47.2k

引用:
原帖由 九碌炮 於 8-5-2013 09:23 發表 查看引用來源
有故事,但是色过程少
多謝意見,『色』場係少少,:smile_o06: 咁樣寫另一編『繼母』會加重鹹味啦

S兄 , 我又來報告進度拉 ...
唉 , 原本以為進度不錯 , 兩個星期就寫左一半 , 點知 ... E兩個星期只寫到兩行 !!!
我可能太著重寫文拉 , 唔好講自己勉寫唔到 , 一有時間就對住篇文 ,
就算唔對住 , 都係唸點可以有淫力D ... 變左工作同寫文外就無左其他生活 ,
仲因為無其他生活 , 根本就無靈感寫文~~

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 8-5-2013 20:23 發表 查看引用來源
S兄 , 我又來報告進度拉 ...
唉 , 原本以為進度不錯 , 兩個星期就寫左一半 , 點知 ... E兩個星期只寫到兩行 !!!
我可能太著重寫文拉 , 唔好講自己勉寫唔到 , 一有時間就對住篇文 ,
就算唔對住 , 都係唸點可以有淫 ...
我都報告懷舊H文"繼母"進度啦…!已七七八八轉入大直路,無問題月中前都上到文,而家後期加少少鹽落去,務求鹹到你地暈:smile_27:

繼續努力, 支持 ~
引用:
原帖由 spamna 於 2013-5-2 12:08 AM 發表 查看引用來源

題材舊內容新,想寫舊題材再翻新寫文…:smile_35:

Thanks,我會寫不同類文呀:smile_15:

我有時也不知自己喜好是否特別癖 ,
就是喜歡反差感大的女優 ...

端莊賢淑臉的熟女(沢村麻耶  三浦惠理子) :
一副賢妻良母的樣子 , 甚至是慈祥的祖母臉 ,
但又有不俗的身材 , 卻在夜裡偷偷侵犯可以當她兒子的我 ...

少男系少女(小板惠) :
尤其看到她們左擁右抱著女伴 , 和女伴玩掐咪咪的玩戲 ...
真想雞巴幹到她變回女人心 !!!

健美系美少女(本田奈X美) :
常常幻想她們強而有力的拉開我的手  掐開我的嘴強吻 ,
我毫無反抗能力的被她騎在身上 , 不停強姦~~

引用:
原帖由 阿克立多依 於 10-5-2013 08:46 發表 查看引用來源
我有時也不知自己喜好是否特別癖 ,
就是喜歡反差感大的女優 ...

端莊賢淑臉的熟女(沢村麻耶  三浦惠理子) :
一副賢妻良母的樣子 , 甚至是慈祥的祖母臉 ,
但又有不俗的身材 , 卻在夜裡偷偷侵犯可以當她 ...
你同我口味差唔多喎…!除動物片和男同唔睇外,like雜交,我睇過西片雜交,一大班男男女女群體性交,每條女身材野火,樣子有又美就有幾美,男人個個好大隻,有黑有白人,在disco 內有男男女女加埋三十幾人跳火辣熱舞,而在旁都有十幾廿位靚女坐位喝酒,已舞池跳舞班男女開始行動起來,男女﹑女男女﹑男女男互相撕殺,戰局相當激烈,汗水﹑淫水﹑精液﹑啤酒加埋男女叫殺聲,令人血肉沸騰,片中還加插一個老外和金髮鬼妹幫黑人口交着,画面看得令人獸性大發,而在旁喝酒美女也難逃一劫,她們每一位難而忍耐內心慾望地參予,女女互相磨合或打茄輪,更將現場氣氛推上更高漲更高峰,在場男士好似用不完戰斗力,令每位女士臉口頭髮身體都有精液……:smile_47:

引用:
原帖由 mandy2013 於 9-5-2013 11:14 發表 查看引用來源
繼續努力, 支持 ~

多謝mandy絲打呀,你作品我都有睇,你都加油啊:smile_15:

以前日本AV水平唔高時我都愛看西片,現時日本AV無論制作、攝影..都超越西片咁我就幾乎不看西片了..而韓片近年有劇情的嗰種也不錯,但攝影及選角都和日本仔還有距離.

引用:
原帖由 無巧不成書 於 10-5-2013 21:31 發表 查看引用來源
以前日本AV水平唔高時我都愛看西片,現時日本AV無論制作、攝影..都超越西片咁我就幾乎不看西片了..而韓片近年有劇情的嗰種也不錯,但攝影及選角都和日本仔還有距離.
有時真係佩服日本仔創意無限,可以大街大巷度拍攝,最最頂忍淫賤按摩,睇住囡囡嗰種又怕羞但又享受下,俾男師父執執劑,真係睇到引人入性:smile_47:

太多悶場,
anyway thanks for share

前往最後回覆