新手! 麻煩各位教教點樣引起老公性趣

收藏  |  訂閱
25  1.7k

引用:
原帖由 love_katrina103 於 2013-4-24 08:52 AM 發表 查看引用來源
嗯。。。即係, 講下啲調情嘅嘢。佢唔講嘢架。我嘅ex, 會講嘢講到我濕曬。同佢搞,要自己整濕自己先...好無奈
哦.. 我無心話我地係咁做所以一定係啱, 不過如果喺對方面前整濕自己都算"情趣"之一卦? 女女周不時都係咁,特登做被我睇嘅
有次發咗神經仲要大家面對面自己搞自己! 話咁樣好刺激, 只係試過一次咁多, 始終都係由對方代勞舒服d!
說話, 講真我地都無乜, 但呢樣嘢純粹個人喜好啦

回覆 10# 的帖子

嘻嘻。。。多謝分享。等我又試下先!我都鐘意人粗暴啲....

回覆 11# 的帖子

我好容易濕,所以佢慳咗好多功夫, 但就變咗會好悶, 一嚟就入得. 我真係想俾啲難度佢啊!!

引用:
原帖由 love_katrina103 於 2013-4-24 09:06 AM 發表 查看引用來源
我好容易濕,所以佢慳咗好多功夫, 但就變咗會好悶, 一嚟就入得. 我真係想俾啲難度佢啊!!
濕,係必要,但唔係唯一條件,女女就係濕到快要滴水都仲想我繼續鍚(全身都要)嘛.. 你地仲帶唔帶套? 帶嘅話就學女女咁搶咗佢先, 到你覺得啱時候先幫佢帶. 不過話時話你唔想老公一嚟就插, 咁又有無前戲被佢享受下先?

回覆 14# 的帖子

我有時會同佢玩massage. 有時會玩role play, 同埋試過飲紅酒. 但係佢唔飲得,半杯落肚要去bathroom...又話頭痛. role play 佢又too lazy 去幻想

最直接訓係佢心口,一路嗲佢另一隻手伸入褲浪捽(勃起就係最直接反應)
可以着埋情趣內衣
通常男友都會做

回覆 16# 的帖子

都係好提議!但係, 我好似成日好有需要,而佢好似唔多需要咁,次次都我做主動...真係好唔開心.

引用:
原帖由 love_katrina103 於 2013-4-24 09:23 AM 發表 查看引用來源
我有時會同佢玩massage. 有時會玩role play, 同埋試過飲紅酒. 但係佢唔飲得,半杯落肚要去bathroom...又話頭痛. role play 佢又too lazy 去幻想
試過 role play 飲過酒但反應麻麻, 咁即係唔work 啦, 咁就不必重複呢d 啦.. 試其他吧
其實我自己心目中嘅前戲係指服侍對方果D喎, 例如你多唔多鍚佢? 口交呢?
如果女方淨係等人服侍無咩回報, 男方久而久之愈來愈求其係正常嘅

引用:
原帖由 Overweighted! 於 2013-4-24 09:58 AM 發表 查看引用來源

試過 role play 飲過酒但反應麻麻, 咁即係唔work 啦, 咁就不必重複呢d 啦.. 試其他吧
其實我自己心目中嘅前戲係指服侍對方果D喎, 例如你多唔多鍚佢? 口交呢?
如果女方淨係等人服侍無咩回報, 男方久而久之 ...
愈順攤就愈無挑戰

引用:
原帖由 念念 於 2013-4-24 10:09 AM 發表 查看引用來源

愈順攤就愈無挑戰

同樣, 愈有難道就愈挑逗 :smile_47:佢間中會故意縮開要我拉返住佢嚟啜, 有D女女見到男人好想要佢時會好滿足

前往最後回覆