上一頁下一頁
發新話題

淫賤女秘書 - Updated 相(#67,74,92)文章(#12,36,43,46,51 完)

收藏  |  訂閱
124  163.3k

:smile_o06:  大唔大波

是有下聞的‧‧
六點鐘一放工,以為有得食,所以急急腳返酒店

ready好 烈酒,紅酒,安全套,四仔,杜蕾斯振振環

點知等下等,等左幾個鐘

由於一早就要坐車上廣州,加上開左成日工,體力透支,無幾耐,就係沙發訓著左

應該到左九點幾左右,我訓到朦朦朧朧之制‧‧‧‧‧

宜?明明我訓著ge時候,燈未熄架,點解而家熄哂燈ge?

宜?點解我脫左褲同底褲呢?

係黑柒柒ge環境下,我完全睇唔到野

忽然!!我感覺到有隻手慢慢咁由我小腿掃到上大腿,之後慢慢掃,越過我的老二

當我正享受ge時候,個人(應該係Gigi)係我耳邊吹氣

之後仲用佢ge淫脷舔勻我最敏感的地方;耳,頸,lin頭,大腿內側,攪到我興合合:smile_46:

Gigi:「你應承我今朝早同今晚ge事,唔可以同任何人講,咁今晚我就任你點玩都得!」

我嗯左一聲示意應承,之後就「啊」左出黎,因為Gigi已開始進攻我的老二:smile_o13:爽死了

在柒黑的環境中,完全看不見,但我聞得到Gigi的誘人香水味和感受到她像在吃冰淇淋般的舔我老二,

連蛋蛋都險些給這妖女呑了下去:smile_o09:

介紹下Gigi的身材

烏黑的秀髪,顯出她白白的臉,她身高大約168cm嫩滴滴。

佢經常上身穿 著緊身的系扣短袖襯衫,光滑圓潤的胳膊好誘人,

而更令人陶醉的是佢那豐挺滾圓的雙乳,由於她的雙乳異常的豐滿,幾乎要把衣服的紐扣頂開一樣,

乳頭的形狀 清晰可見。

再向下睇,佢常穿的是超短裙,而且臀部異常的翹,臀部翹的很厲害的女仔,性欲一定很旺盛。:smile_30:

待續‧‧‧‧‧‧

豐挺滾圓的雙乳   :smile_o16:   有幾大先

有d膠味

引用:
原帖由 野性豹妹 於 2013-1-26 12:50 AM 發表 查看引用來源
有d膠味
:smile_o10:  你仲健在既咩

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-1-26 12:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10:  你仲健在既咩
少上黎啫
咁都詐型:smile_o04:

引用:
原帖由 野性豹妹 於 2013-1-26 12:56 AM 發表 查看引用來源

少上黎啫
咁都詐型:smile_o04:
:smile_03:   串下你姐

期待下集

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-1-26 12:59 AM 發表 查看引用來源:smile_03:   串下你姐
唔知去邊個鋪落腳去 :smile_40:

引用:
原帖由 野性豹妹 於 2013-1-26 01:08 AM 發表 查看引用來源
唔知去邊個鋪落腳去 :smile_40:

你開啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆