上一頁下一頁
發新話題

-

收藏  |  訂閱
42  2.2k

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-1-12 05:19 PM 發表 查看引用來源

供錯,其實哩part係最正
一個前奏呢, 係會令到成件事會完美好多:smile_o06:
事前調情好緊要

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-12 05:21 PM 發表 查看引用來源

一個前奏呢, 係會令到成件事會完美好多:smile_o06:
事前調情好緊要
Ching好有情趣喎,其實仲要雙方都享受性。

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-1-12 05:22 PM 發表 查看引用來源

Ching好有情趣喎,其實仲要雙方都享受性。
:smile_o12:   師兄講得岩~   
  想自己開心前, 一定要將條女服待得舒舒服服
到最後大家都開開心心:smile_o05:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-12 05:25 PM 發表 查看引用來源

所以基本上,係床上我鐘意服侍條女多d,唯一有要求係,佢必須有反應,咁會更加落力,:smile_35:

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-1-12 05:28 PM 發表 查看引用來源
所以基本上,係床上我鐘意服侍條女多d,唯一有要求係,佢必須有反應,咁會更加落力,:smile_35:
我通常主動先, 跟住佢擒我, 又到我擒佢 !
如果條女HIGH既, 真係會插得落力D, 大力D
下下插到底   :smile_47:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-12 05:30 PM 發表 查看引用來源

我通常主動先, 跟住佢擒我, 又到我擒佢 !
如果條女HIGH既, 真係會插得落力D, 大力D
下下插到底   :smile_47:
有無試過潮吹

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-1-12 05:34 PM 發表 查看引用來源

有無試過潮吹
  應該一次咁大把,   奶完又插, 又用手用口
噴左幾下水, 濕晒

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-12 05:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:贊成!
不過好多男人忽略前奏,
往往記得插插插…

引用:
原帖由 sarinafish 於 2013-1-12 06:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:贊成!
不過好多男人忽略前奏,
往往記得插插插…
  簡單道理, 尊重人地, 尊重自己~
要玩得開心,, 氣氛好緊要, 要好和諧~

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-12 06:25 PM 發表 查看引用來源

簡單道理, 尊重人地, 尊重自己~
要玩得開心,, 氣氛好緊要, 要好和諧~
講同做就兩件事la!
男人性急起上黎,上到床,比細路話晒事ge!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆