元旦夜之第一次...Update P.2 #19

收藏  |  訂閱
20  14.4k

引用:
原帖由 lee1997 於 2013-1-5 11:48 PM 發表 查看引用來源
下文:smile_o06: 呢
呢幾日有啲忙未打到呀>< 不過好似無咩人有興趣咁

引用:
原帖由 anthonychan 於 2013-1-6 12:02 AM 發表 查看引用來源
支持支持小mi
Thx))

引用:
原帖由 wsi 於 2013-1-6 01:13 AM 發表 查看引用來源
支持

Thx

支持的力度同反應勁快

引用:
原帖由 sze167 於 2013-1-6 01:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_o12: 支持睇來下文好似好精彩咁wo:smile_o01:
哈哈希望唔會令你失望啦:p 因為我都係記得大概講過咩炸,無寫到好details

引用:
原帖由 笑天下人 於 2013-1-6 10:56 AM 發表 查看引用來源
支持:smile_38:
多謝

引用:
原帖由 waye6445 於 2013-1-6 04:06 PM 發表 查看引用來源
支持支持

Thx

支持支持 :smile_38:

Mi:嗯...你輸咗...啊...快啲服侍我...啊
N:咪服侍緊你囉,做咩呀?想我奶你呀?
Mi:係呀 快啲啦

跟住N就搬咗mi喺上面69,N一路奶一路用手指插小mi,而mi就一路含小N,唔知係咪飲咗酒又摸咗好耐,小N變到比平時更硬更粗(≧∇≦)mi好難先含晒成條,而且佢又一直奶小mi,令到mi更加難含,淨係掛住呻吟

Mi:啊...啊...嗯...我要呀...快啲啦
N:要咩呀?
Mi:屌我啊...快啲啦
N:戴埋嗰套先啦,繼續含
Mi:嗯...我要...快啲(嗰時已經high到唔知自己做緊咩,淨係想快啲比小N插入黎)

一開始都係男上女下,mi已經俾N插到語無倫次,淨係識呻吟同不停講話好舒服、快啲、好入。插咗一陣就轉做女上男下,由於小mi已經好濕,所以好容易就插左入去。mi不停前後上下咁郁

N:啊...老婆 好舒服 你下面好多水、好濕
Mi:咁你鍾唔鍾意先?
N:好正好鐘意...你好正呀

但由於小mi實在太濕 所以好容易冼返出黎

Mi:嗯...老公點解咁易出返黎嘅?
N:你濕囉
Mi:咁你繼續屌我啦...啊...再濕啲
再郁多陣都係冼返出黎,加上mi又攰,所以就起返身坐咗喺到,mi同N面對面咁坐

N:老婆...不如你自慰俾我睇吖
Mi:下...我唔識呀><

N:唔緊要啦我陪你入

就係咁mi就第一次自慰,而且仲喺N面前,真係羞死怪(>人<) N一開始要mi將隻左手放上自己個胸到自摸,而佢就捉住mi隻右手放係小mi到摸,又摸下豆豆咁。摸摸下N就將隻中指禁住mi隻中指咁引領mi插入小mi到,N隻中指帶住mi隻中指又出又入咁插小mi,又係入面郁黎郁去。俾N咁望住自己自慰mi覺得好羞恥,但同時又覺得咁樣好淫賤,變得更high>< 自慰咗陣mi又騎返上N到un咗陣就趴咗喺N身上俾佢插

nice..... i like red wine

前往最後回覆