波士係咪好5掂?

收藏  |  訂閱
32  14.2k

引用:
原帖由 秋前算賬 於 2012-11-7 01:35 AM 發表 查看引用來源
大概03年時我成日去,

最盞鬼有女子擦背$198包起機!:smile_40:

無錯!當年呢兩舊真係唔慳得!:smile_o12:
試過一次同個細粒賓賓係擦背房玩到差d 出事!諗返都開心!:smile_o11:

波士幾年前去都覺得好L舊,囡就不過不失

引用:
原帖由 cpfatpang 於 8-11-2012 00:35 發表 查看引用來源無錯!當年呢兩舊真係唔慳得!:smile_o12: 試過一次同個細粒賓賓係擦背房玩到差d 出事!諗返都開心!:smile_o11:
玩SM強姦:smile_40:

哇,真係開眼界了今次

引用:
原帖由 steeline 於 2012/11/1 12:09 AM 發表 查看引用來源波士呢個場,只適合D無咩要求人仕去!:smile_44:
極之同意,我都俾人昆過。

比人呃慘

上個月去過,企理唔錯,囡囡見仁見智,會再去!

仙記唔係平d咩?
引用:
原帖由 benny141 於 2012-10-31 10:29 PM 發表 查看引用來源
波記勝在收費平同骨骨有驚喜 ,澳門街sn佢叫做平,而家資訊科技發達,阿豬阿狗搵女都去果三間-五間多,

呢個場擦背房有得做 BODY....驚喜.....???

澳門波士桑拿.....變了.

我前幾天去過, 原來張經理已經無做, 我眼見有客投訴,
佢地都攪唔掂. 有d 出來行catwalk 既樣, 幾年來都無變?? 又係呢幾個.
所以上海式算了......MOP 508.
不過食野真係一讚就真. 晚上有煲仔飯(飯太痴底有待改善)
早上, 都有生面食, 我叫水餃面, 佢問我係咪要(盧面), 我一試幾好食喎.

最後正想走時侯,有個客沖完涼坐低話熱, 叫開冷氣,
女侍應叫左主任來, 個主任話開要好麻煩, 要1部1 部控制,
佢話而家係出面收緊錢唔得閑.
佢客就話, 你開一個電制要幾耐呀. 佢話個客剛剛沖完涼出來所以熱.....
個客發火, 話識邊個邊個等等......

客人永遠是對的, 雖然未必一定係, 但係為左開個冷氣同客人嘈就好肉酸啦.

前往最後回覆