上一頁下一頁
發新話題

分享!CHING鍾唔鍾意女方著制服+角色扮演? 清純學生妹被姦P.2 #25 / P.3 #37

收藏  |  訂閱
48  3.1k

緊係鍾意啦﹗如果only衣著就一般,有埋鮮明劇情同內容就一定頂唔順,而家幻想都有d蠢蠢欲動

咁你鍾意做超淫賤空姐or被強姦既學生妹?

你估下身為男仔既我地又鍾意邊款多d
引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-20 12:12 AM 發表 查看引用來源
前排有CHING問起我有冇著過制服同BF玩, 先諗起過往的一兩次......
我同BF玩過空姐同學生制服嫁..仲扮演過兩個好唔同的角色添..
分別係超級淫賤空姐 & 被強姦的清純學生妹:smile_o05:

我就兩次都玩 ...

引用:
原帖由 alstom 於 2012-10-20 12:27 AM 發表 查看引用來源
仲要3寸高跟,先最正!

:smile_o03: 我做唔到淫賤OL了.....一返到家就除高踭鞋了.....

空姐~學生~護士~OL

引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-20 12:29 AM 發表 查看引用來源:smile_o03: 我做唔到淫賤OL了.....一返到家就除高踭鞋了.....
除左就欠左OL味道!

引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-20 12:29 AM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 我做唔到淫賤OL了.....一返到家就除高踭鞋了.....
到開戰咪著返l~o

引用:
原帖由 soflowar 於 2012-10-20 12:28 AM 發表 查看引用來源
緊係鍾意啦﹗如果only衣著就一般,有埋鮮明劇情同內容就一定頂唔順,而家幻想都有d蠢蠢欲動

咁你鍾意做超淫賤空姐or被強姦既學生妹?

你估下身為男仔既我地又鍾意邊款多d

我兩次都有劇情..^^
一次係唔小心倒瀉水落"乘客"到..............我扮抺乾淨D水係咁摸佢下面引佢................
一次就係著住好短o既校裙+帶黑BRA引男友強姦......

我自己比較喜歡空姐......
咁你地男仔呢?

引用:
原帖由 青檸梳打 於 2012-10-20 12:31 AM 發表 查看引用來源
到開戰咪著返l~o
多謝你的建議, 下次我會著返嫁啦!KEKEKE

引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-20 12:31 AM 發表 查看引用來源我兩次都有劇情..^^一次係唔小心倒瀉水落"乘客"到..............我扮抺乾淨D水係咁摸佢下面引佢................一次就係著住好短o既校裙+帶黑BRA引男友強姦......我自己比較喜歡空姐......咁你 ...
吾係兀高閂行李門咩?

冇丫...倒瀉水摸佢..........再捉住佢一隻手摸返我個胸...同佢講SORRY
引用:
原帖由 alstom 於 2012-10-20 12:33 AM 發表 查看引用來源
吾係兀高閂行李門咩?

咁你係鍾意空姐,定係你鍾意自己淫蕩啊?哈﹗

我就鍾意淫蕩空姐多d

不過都係要睇劇情。唔好以為男仔淨係用下半身思考,如果用arm故仔,你唔駛除都叫哂夠命,可能only打jj都好快出

如果被姦學生妹係一開頭抗拒,之係被姦到中途,攪到好high,採取主動,叫唔好停,變得好淫,咁我就鍾意lee種。如果係咁一定好正,到時叫我死到肯,不過我女友唔肯玩有劇情既cosplay,話好尷尬wor......:')
引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-20 12:31 AM 發表 查看引用來源

我兩次都有劇情..^^
一次係唔小心倒瀉水落"乘客"到..............我扮抺乾淨D水係咁摸佢下面引佢................
一次就係著住好短o既校裙+帶黑BRA引男友強姦......

我自己比較喜歡空姐......
咁你 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆