其實女性要求男性SP 年齡多少??

收藏  |  訂閱
19  1.0k

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-10-16 03:49 PM 發表 查看引用來源

19=十九,有出路使乜十九
but上吾到miss chan你
好失望呀:smile_o03::smile_o03::smile_o03:
你成日喊嘅!

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-10-16 03:43 PM 發表 查看引用來源

佢無大蛇!

果曰真係有大蛇呵尿
新聞報道:蛇王向記者展示大網蛇之際
               大網蛇王左督尿係蛇王身上
               嬲到蛇王
              :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-10-16 03:51 PM 發表 查看引用來源

你成日喊嘅!

扮可憐,博你同情:smile_o10:
你有:smile_o09:心呀嗎

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-10-16 03:43 PM 發表 查看引用來源

佢無大蛇!

吓= =???差唔多個個話果唔到我咁大....似鬼腸 又硬
唉-  -我諗返起有位人妻=  =.....

引用:
原帖由 vrpoon 於 2012-10-16 04:16 PM 發表 查看引用來源

ching      tum你個D女人
實係話你大,就算你枝係牙簽size
話比你聽有7次 within 5hrs果個
tum你咋

引用:
原帖由 vrpoon 於 2012-10-16 04:16 PM 發表 查看引用來源

人妻,係咪自己老婆呀?

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-10-16 03:38 PM 發表 查看引用來源

無去叫.................的話
最多麻見過
甘你19x2=38隻奶
       19x1=19隻西
吾合格,一D經驗都無
點搵sp呀
唔好儍啦,搵SP要講經驗o既咩!難道中六合彩頭獎之前要中十次二奬,二十次三奬,三十次四奬先有資格吖

大約08年我係CLUB識到一個女仔...咁初初無乜嘢,大家好似朋友
咁直到有一日佢話想整頭髮....我話我識整幫佢...之後上咗我屋企啦
咁整緊既時間..剪前陰既時間..好怪...佢隻眼係咁郁...我問佢咩事-  -乜我好醜樣咩
直到幾日後佢話比我聽..由幫佢剪髮望住佢個刻.話鍾意咗我...咁之後一齊啦
(PS:佢話佢條仔啲關係差到爆)
咁好啦有晚我同佢發生關係....到第二日..佢拎電話出拎問我個BB得唔得意
我話幾得意....佢話佢生= =.....之後我啞咗-  -......佢同佢條仔關係咁亂一陣話我攪人老婆未大獲...咁之後佢死都話要做我女朋友...最後尾我好堅決同佢講我唔想攪人家庭....
之後佢話我呃佢....之後我話- -依家好似你呃我多啲....攪完先知佢有個仔一歲左右大...
唉......可惜可惜....個女仔幾令...:smile_19: 我情願個b 係我同佢生.....

引用:
原帖由 幪面超人 於 2012-10-16 05:03 PM 發表 查看引用來源

唔好儍啦,搵SP要講經驗o既咩!難道中六合彩頭獎之前要中十次二奬,二十次三奬,三十次四奬先有資格吖
sex parter以sex為首要
無番甘上下性經驗,比你食到頭次,下次都no way
中六合彩頭獎中一次就夠
有$自然有女埋黎
:smile_o01:

小弟22 WOR 有無SIS有興趣 :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

前往最後回覆