早輪去中山桑拿叫G'自己冲凉畀l6O'女幫你冲凉收3OO

收藏  |  訂閱
23  9.4k

thank  report

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2012-6-29 10:33 PM 發表 查看引用來源
我次次幫囡囡沖涼都冇收錢,真係笨7咗!!
我仲幫囡囡 BM 埋添呀, 陰公 !  :') :') :')

引用:
原帖由 76fu76 於 2012-6-30 04:23 AM 發表 查看引用來源
ching你個間是會甘,有三,四樓,四樓桑拿,三樓原正骨現唔做,做桑拿,但房無浴像正骨,三樓45分168,吹乃做,4樓60分218 1q,300,2q,有水床,木桶,蒸氣囡同一批
有用資訊 !  :smile_o12:
但係點解你咁清楚 ? 你主場 ?  :smile_41:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2012-6-30 11:47 AM 發表 查看引用來源

有木桶:smile_40::smile_40::smile_40:
唔係木桶飯呀 !  :smile_38: :smile_38:

我日間做地盤托鉄'煎過朱肉'准一好處使小小錢可屌人'另三百元是可扑2Q'做完一Q話西痛'求其叫她吹到夠錢算數

引用:
原帖由 紀仁安 於 2012-6-30 11:47 AM 發表 查看引用來源

有木桶:smile_40::smile_40::smile_40:
木桶式浴缸,用時上膠袋

引用:
原帖由 大眼睛TP 於 2012-6-30 06:01 PM 發表 查看引用來源

有用資訊 !  :smile_o12:
但係點解你咁清楚 ? 你主場 ?  :smile_41:
係,上中山都會去,但做218多,有時168,好過塭髮記

引用:
原帖由 大眼睛TP 於 2012-6-30 05:59 PM 發表 查看引用來源我仲幫囡囡 BM 埋添呀, 陰公 !  :') :') :')
你BM埋都未算陰公,我幫囡囡揼埋骨洗埋面咪仲陰公!不過係用碌鳩同佢揼胸,用精液同佢洗面:smile_30:

引用:
原帖由 shaja 於 2012-7-1 11:57 PM 發表 查看引用來源
你BM埋都未算陰公,我幫囡囡揼埋骨洗埋面咪仲陰公!不過係用碌鳩同佢揼胸,用精液同佢洗面:smile_30:

我而家去sn係水床出完,上床服務除掠骨,再吊(無能用起唔到2q),全由我做

佢係緊查kY'又話西痛'吳想假第二Q'碰到我好皮氣'求其叫佢吳準用手係緊吹一輪便算'唉聲嘆氣

前往最後回覆