避孕藥問題,麻煩有認識嘅人入一入黎幫幫我,thx!

收藏  |  訂閱
29  961

引用:
原帖由 Miss.SsS 於 2011-10-24 07:12 PM 發表 查看引用來源
我好似都食左差唔多1年幾,so far都無咩大問題,我自己只係係藥房買,夠平
只係次次完m頭2,3日食會好想嘔,過幾日就無事...
見到樓上有人話會無性慾...我又無咁既情況喎
只係好似真係難左高潮:smile_13:

不過食藥真 ...
咁你男友有冇多左跟你曳呢?你食藥後~~

引用:
原帖由 Miss.SsS 於 2011-10-24 07:12 PM 發表 查看引用來源
我好似都食左差唔多1年幾,so far都無咩大問題,我自己只係係藥房買,夠平
只係次次完m頭2,3日食會好想嘔,過幾日就無事...
見到樓上有人話會無性慾...我又無咁既情況喎
只係好似真係難左高潮:smile_13:

不過食藥真 ...
我都係有想嘔既情況, 所以之後..都冇再用依個方法..叫佢用套..呵~~

引用:
原帖由 純純p 於 2011-10-24 11:25 PM 發表 查看引用來源

我都係有想嘔既情況, 所以之後..都冇再用依個方法..叫佢用套..呵~~
其實用套會令他快左?定慢左呢?

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-10-24 11:26 PM 發表 查看引用來源

正常用套唔係慢左咩??作為女仔帶套都冇咁快有高潮

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-10-24 11:26 PM 發表 查看引用來源

當然敏感度低左...會慢少少~

引用:
原帖由 Josephine. 於 2011-10-24 11:29 PM 發表 查看引用來源
正常用套唔係慢左咩??作為女仔帶套都冇咁快有高潮
我自己方面就覺得有套同冇套feeling都係差不多...當然都要睇你男友 size如何啦~

引用:
原帖由 純純p 於 2011-10-24 11:31 PM 發表 查看引用來源

我自己方面就覺得有套同冇套feeling都係差不多...當然都要睇你男友 size如何啦~
咁你果位一定係"大支野":smile_o01:我果個最多叫正常size咋

食完會易乾難D高潮..
有次搞到對方都無引...自己都會唔開心....

引用:
原帖由 hoiyib 於 24-10-2011 11:48 PM 發表 查看引用來源
食完會易乾難D高潮..
會干架咩?:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 hoiyib 於 2011-10-24 11:48 PM 發表 查看引用來源
食完會易乾難D高潮..
我又唔覺...覺得多左分泌添....:smile_o05:

前往最後回覆