新手報到:點解女友唔很幫男友含?

收藏  |  訂閱
14  1.8k

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 2011-10-22 11:36 AM 發表 查看引用來源

問點解前我想問,點解一定要含?
整硬佢囉

引用:
原帖由 ~避刃兔 於 2011-10-22 04:09 PM 發表 查看引用來源

整硬佢囉
唔含都可以硬,點解次次d人講到女友唔含唔肛交就異類咁,如果係咁追女前問定條女含唔含先溝人羅,點解係女友問題,唔係叫人含果個有問題

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 2011-10-22 05:34 PM 發表 查看引用來源

唔含都可以硬,點解次次d人講到女友唔含唔肛交就異類咁,如果係咁追女前問定條女含唔含先溝人羅,點解係女友問題,唔係叫人含果個有問題

可能睇得a片多, 見到咁多女仔都肯含

不過唔含又真係可以好硬既..只係有時軟左就一定要靠含xd

引用:
原帖由 ~避刃兔 於 2011-10-22 05:39 PM 發表 查看引用來源

可能睇得a片多, 見到咁多女仔都肯含

不過唔含又真係可以好硬既..只係有時軟左就一定要靠含xd
其實我好憎呢d甘0既講法

即係講到女仔唔同條仔含唔同佢肛交就有問題甘
a片收左人工套戲劇情有咩講定晒續樣計甘佢咪做足羅
去叫雞就做足晒甘多樣先收錢

甘d人係唔係當自己女友係以上其中一樣呢?

女仔含係唔會有咩大樂趣羅
好坦白講,除非條女個G點生向口度
如果唔係根本上會主動去含同比你肛交完全係愛0既表現
一個男人點對待自己女友,而做時又夠唔夠情趣呢D先係重點
你有付出就自然有可能有收鑊啦

但係唔係必然羅,唔好講到好似呢d係女友一定要做0既動作羅

有D人成日向度同自己女友講自己朋友d女友點樣點樣
甘你不如去搵人地女友做啦~~

真係見到呢d 說話真係眼火爆
成日都話女友點樣點樣唔願做,
甘點解唔問下自己對女友點樣點解人地唔願做先?

即係自己唔想食0既野你都唔想人迫你食啦
根本捉住個女仔對你愛呢個弱點,迫佢做佢唔鐘意0既野
你有幾愛佢呀?

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 2011-10-22 06:03 PM 發表 查看引用來源

其實我好憎呢d甘0既講法

即係講到女仔唔同條仔含唔同佢肛交就有問題甘
a片收左人工套戲劇情有咩講定晒續樣計甘佢咪做足羅
去叫雞就做足晒甘多樣先收錢

甘d人係唔係當自己女友係以上其中一樣呢?

女仔含 ...
咁樣證明左有呢種諗法既人係未成熟
樓主可能仲細,唔會明愛係怎麼的一回事
佢覺得性 > 愛
不過一句到尾,好似你咁講
愛一個人要顧受人地感受
唔好逼人做d唔鐘意做既野
對方肯含真係extra 既
並非必然..如果有女仔肯含證明佢對你既愛超出左你所想

前往最後回覆