上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 36

收藏  |  訂閱
3.0k  50.7k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-9-28 05:02 PM 發表 查看引用來源
有甘多金句,話說又絕又精,但看落都係80%負面
究竟沉船既意思及定義是什么,請指教

沉 ~ 是要付出代價的
船 ~ 又應該值何價呢
沉船=沉風塵女女.....其實正經女仔刀5算

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-28 05:16 PM 發表 查看引用來源

呢位 MR ,你又泥貢樣!!!:smile_o04::smile_o04:

金句是龍版的帖帶落泥!沉船因人而異!

有 d 人可以剩係錫過位 KTV 靚女的手手,就可以話自己沉到底。
有 d 人可以剩係同 SN 靚女你一啖我一啖貢食地滿 ...
愛兄弟定愛黃金~~:smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-28 05:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_47:  典正經法~~ol~互氏~~較司~~弓鞍

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-28 05:15 PM 發表 查看引用來源

一係就~~溝5到女~~坐5啱女~~call都無女~~
是彈啦...通常刀係D女溝禾多

要走了:smile_o07: Friday見:smile_o13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-28 05:23 PM 發表 查看引用來源

是彈啦...通常刀係D女溝禾多

呢位啱晒啦

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-28 05:16 PM 發表 查看引用來源

呢位 MR ,你又泥貢樣!!!:smile_o04::smile_o04:

金句是龍版的帖帶落泥!沉船因人而異!

有 d 人可以剩係錫過位 KTV 靚女的手手,就可以話自己沉到底。
有 d 人可以剩係同 SN 靚女你一啖我一啖貢食地滿 ...
有 d 人可以剩係錫過位 KTV 靚女的手手,就可以話自己沉到底。.....想死:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-28 05:16 PM 發表 查看引用來源

dj,咨客,服務員??

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-28 05:27 PM 發表 查看引用來源
要走了:smile_o07: Friday見:smile_o13:
:smile_15:  信你七成架啦

呀頂…開新貼都吾通知聲呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆