上一頁下一頁
發新話題

老問題,有性先定有愛先?

收藏  |  訂閱
72  2.1k

回覆 6# 的帖子

最後係因為唔夾而分開,唔關性或愛事,其實最重要係你同對方點相處,我都覺性係必須既一部份,但係細節如次數就要大家既配合喇,先後次序無所謂,除非個男係擺明搵食啦

我個情況係以前覺得有愛先性, 但被人呃過之後, 發覺性先或愛先都無問題.. 最重要係對方有冇真係關心你同埋係咪認真對待兩個人的關係

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-25 08:50 PM 發表 查看引用來源
我個情況係以前覺得有愛先性, 但被人呃過之後, 發覺性先或愛先都無問題.. 最重要係對方有冇真係關心你同埋係咪認真對待兩個人的關係
認同!認同:smile_15:

愛同性點分到丫
好多時都自己搵自己笨
你係唔係真係可以分得清
咩叫依賴咩叫習慣咩叫喜歡咩叫愛先
個感覺係好相似架喎,即係好似性甘
性同愛有人話可以分開有人可以話分唔開

向我角度其實洗咩分甘清0者
同男友呢一刻開心咪得羅,洗鬼理咩有性先定有愛先
定係無愛係唔係又唔可以有性呢D甘鬼哲學問題0者
即係有雞先定有蛋先你分清左未?你都未知啦,甘咪又日日食蛋
呢D問題留返比D哲學家玩啦係咪先?

我會希望有愛先 之後因愛 性事興旺 愛又再深d咯:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 DRY到爆大肥肥 於 2011-9-28 11:06 PM 發表 查看引用來源
我會希望有愛先 之後因愛 性事興旺 愛又再深d咯:smile_30: :smile_30:
認同,我認為係一個進程
但有時D野都唔洗甘清楚0既因為呢D野本身都唔係甘實在
總之信感覺而行,兩個人開心FEEL到咪攪羅~:smile_13:

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 2011-9-28 11:11 PM 發表 查看引用來源

認同,我認為係一個進程
但有時D野都唔洗甘清楚0既因為呢D野本身都唔係甘實在
總之信感覺而行,兩個人開心FEEL到咪攪羅~:smile_13:
依家好多都係有性先:smile_45:

FD前性行為

男仔可以分開2樣野

女仔就點都要有好感先, ons 都係話啦我估

引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-9-29 09:48 PM 發表 查看引用來源
男仔可以分開2樣野

女仔就點都要有好感先, ons 都係話啦我估
同意!不過如果個女仔受刺激 傻左  就無需要好感先喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆