上一頁下一頁
發新話題

各位男士,你地有冇試過同女性肛交?

收藏  |  訂閱
105  8.7k

引用:
原帖由 singleman2006 於 2011-9-17 02:51 PM 發表 查看引用來源
多口問句,小弟唔識,咩係ky?、咩係菊花?
KY 係潤滑用,菊花係肛門口:smile_14:呢D 都唔知就想肛交:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 melco1963 於 2011-9-17 15:11 發表 查看引用來源
KY 係潤滑用,菊花係肛門口:smile_14:呢D 都唔知就想肛交:smile_04::smile_04:
CHing唔好笑我啦,我初哥。
潤滑油,去藥房買?點同藥房佬講?幾多錢?

引用:
原帖由 singleman2006 於 2011-9-17 03:15 PM 發表 查看引用來源

CHing唔好笑我啦,我初哥。
潤滑油,去藥房買?點同藥房佬講?幾多錢?
米同藥房佬講買 KY 囉,怕羞既去屈人寺、萬玲都有架:smile_04::smile_04:唔駛一舊水

回覆12 #的帖子

引用:
原帖由 singleman2006 於 2011-9-17 03:15 PM 發表 查看引用來源CHing唔好笑我啦,我初哥。潤滑油,去藥房買?點同藥房佬講?幾多錢?
你到底夠秤未架?

最好去買灌腸器先,,唔係好貴..去D SEXY SHOP就可以買到
當然最好買埋KY啦
多D前戲要令個女仔放鬆
慢慢黎,,唔好太衝動(如果你想有下次)

引用:
原帖由 singleman2006 於 17-9-2011 02:51 PM 發表 查看引用來源
多口問句,小弟唔識,咩係ky?、咩係菊花?
咁都唔知,唔好玩菊花啦…

菊花?有冇花香架?
:smile_30: :smile_30:

肛交其實對我冇咩感覺,另外如果你地d男仔覺得污濁就唔好玩啦!

BTW, 肛交係我同男友避孕方法之一。
but 我唔係好鐘意,因為次次都係插完妹妹差不多射先入后門射!
攪到我冇得食!

好核突, 點都有陣屎味卦...

引用:
原帖由 comomo88 於 19-9-2011 02:26 PM 發表 查看引用來源
肛交其實對我冇咩感覺,另外如果你地d男仔覺得污濁就唔好玩啦!

BTW, 肛交係我同男友避孕方法之一。
but 我唔係好鐘意,因為次次都係插完妹妹差不多射先入后門射!
攪到我冇得食!

http://i.dis ...
唔係麻…肛交係避孕方法? 咁你咪成日比男友插後門?:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆