正骨按摩

收藏  |  訂閱
27  5.4k

http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1

一個話好.一個話休業!

夠竟係廣告定抹黑呢? 兩個都係今日既帖!:smile_38:

呢個場以前去過都OK啦...但好耐冇去啦...:smile_15:

呢個場好好生意, 口碑中上, 應該不會倒閉, 抹黑居多!!!!

引用:
原帖由 waterandwater 於 2011-8-22 09:32 PM 發表 查看引用來源
這間要會員卡先有折,現在吾興了,在附近海利X休閒是$100,3個鐘而海利X水療和嘉宝X都是$108 3個鐘中式180分鐘,須然技師中老女多,但手骨一般不錯
呢間去過真係唔錯

好耐無去新美姿了,中式加脚三個鐘要成300落樓,D技師又要碰手神

反而交通樓上嘅XX子,個個都係老師傅,揼骨水平在深圳可入前三名!

新美姿連水池都無一個,咁嘅質素價錢,我寧願係王崗攞皇X假期d特價券去享受五星級服務好过!

關口海X華靠得住,擦背都係三十@

引用:
原帖由 浪子88 於 2011-8-23 03:15 AM 發表 查看引用來源
好耐無去新美姿了,中式加脚三個鐘要成300落樓,D技師又要碰手神

反而交通樓上嘅XX子,個個都係老師傅,揼骨水平在深圳可入前三名!

新美姿連水池都無一個,咁嘅質素價錢,我寧願係王 ...
新美姿同廣益子都水準大跌啦,已經唔係幾年前咁好服務,尤其廣益子,個個都鍾意黑面!呢兩間我已經放棄咗好耐!

引用:
原帖由 waterandwater 於 2011-8-22 21:32 發表 查看引用來源
這間要會員卡先有折,現在吾興了,在附近海利X休閒是$100,3個鐘而海利X水療和嘉宝X都是$108 3個鐘中式180分鐘,須然技師中老女多,但手骨一般不錯
thank u ching

any other sn?:smile_45:

引用:
原帖由 waterandwater 於 2011-8-22 09:32 PM 發表 查看引用來源
都係中老技c老練d, 遇到手骨好既機會都大d

前往最後回覆