女友仲係處.. 想曳曳?? 結婚先!! 各位巴打點算t^t

收藏  |  訂閱
30  1.7k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-20 10:02 AM 發表 查看引用來源

都會有既… 仲未北上咩?
有~~~~魯芬牙、朱扒之類

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:04 AM 發表 查看引用來源
11點到出去
快啲執野,記字帶定個袋揾陣啲喎…  (牙,唔使帶,記錯左添)

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:05 AM 發表 查看引用來源
有~~~~魯芬牙、朱扒之類
咁靚女都有處架麻!咁你隻幾卒無吖?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-20 10:07 AM 發表 查看引用來源

快啲執野,記字帶定個袋揾陣啲喎…  (牙,唔使帶,記錯左添)
我今日係處女黎架,唔巧講 d 咁既野喇

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:10 AM 發表 查看引用來源
我今日係處女黎架,唔巧講 d 咁既野喇
今日先開始,今晚己經唔係啦!   個題目係講處吖麻!

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-20 10:09 AM 發表 查看引用來源

咁靚女都有處架麻!咁你隻幾卒無吖?
禾隻卒幾時茅,幾時俾人吃,關你 Q 事牙

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:13 AM 發表 查看引用來源
禾隻卒幾時茅,幾時俾人吃,關你 Q 事牙
唔講咪唔講囉…好叻咩…慌你 保得耐咩,比夠你咪一夠稱就無啦!

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-20 10:12 AM 發表 查看引用來源

今日先開始,今晚己經唔係啦!   個題目係講處吖麻!
俾你溝條女,你地 D 男人會放過佢咩?樓主衣家都問人點算,睇下點攪啦,條女仲話2X tim,仲係處,所以我咪話我今日係處囉,你諗諗係唔係~~haha

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-20 10:17 AM 發表 查看引用來源

唔講咪唔講囉…好叻咩…慌你 保得耐咩,比夠你咪一夠稱就無啦!
講俾你聽你有俾唔返個處我既~~haha..........換衫油埋 d 灰水出發

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:19 AM 發表 查看引用來源
俾你溝條女,你地 D 男人會放過佢咩?樓主衣家都問人點算,睇下點攪啦,條女仲話2X tim,仲係處,所以我咪話我今日係處囉,你諗諗係唔係~~haha
我識一個三十先破,死未!

前往最後回覆