上一頁下一頁
發新話題

CP 价格表 SN

收藏  |  訂閱
41  11.3k

多謝樓主提供cp價格表!好正!唔洗比人搵笨

多謝c-hing有用資料提供

引用:
原帖由 jjkwok3668 於 2011-8-4 10:37 AM 發表 查看引用來源
JM:smile_41: 即是哪一間呢?
好似係鑫美:smile_41:

多謝c-hing有用資料提供,大運完左先去..........:smile_38:

引用:
原帖由 chantommy 於 2011-8-3 12:06 PM 發表 查看引用來源
Please be noticed that all information copied fm
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14601800&extra=page%3D5

MB
營業時間:PM12:00---AM03:30
  鄰家女孩:538元(清新可人,情意朦朦)
  ...

JM
  百花仙子(吹蕭KB+撕絲袜+東莞ISO):500元
  舞藝達人(KB+皮鞭撕絲袜+東莞ISO):550元
  模特組(KB+挑逗型撕絲袜+東莞ISO):600元
加100元可增加培訓實習生服務
雙飛正牌技工價各減50元(優惠100元)
23:30後可免費留宿 到第二天12:00
好吸引:smile_47:

c-hing快D比埋地址啦...:smile_38:

多謝c-hing有用資料提供,大運完左先去.......... thank you very much!!:smile_38:

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2011-8-4 09:21 AM 發表 查看引用來源
風頭火勢,駛唔駛寫晒出嚟咁揚呀:smile_13: :smile_13:
掃埋咪去樓主同朋友到囉。:smile_44:

好想...好想...好想去 :smile_38:

多謝有用資料提供, ching

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆