深圳d場係幾時開始下滑的??

收藏  |  訂閱
28  3.8k

当年,过关个要打晒蛇饼
当年,10点半冲唔过罗湖就可以在东门间东官训多晚
当年,东官一入房是好危险的,气都未回就7-8条女冲入黎
当年,沙嘴晚晚有女行沙圈,成条村过千条女,找囡囡唔驶G头,见到靓既都可以就地正法
当年,深圳三把刀间间精彩
当年,比心机沟个囡囡,真的会对你死心塌地,ML唔会有surchange,会买礼物回比你
当年,去水围既都系嫖客
当年,拣女系G头将囡囡的BAR飞开,叫我地拣啦拣啦,条女波好大,唔信揸下

你生得太迟了,呵呵

當年落 BAR, 識女易過打針, 今晚結識, 明晚食飯, 即晚上床(而且做完條女唔會屈你買野, 不要什麼回報)
當年正經同條女一齊, 條女可以住出租屋, 每月俾 K 半生活費乜都 OK, 依家?? D 女要住花園洋房, 每手俾 3K-5K 都絕對滿足唔倒佢地, 所以, 當年馮香港男上大陸都會俾人問係唔係上去包 2 奶, 因為果時好多人都消費得起, 但依家好似我咁, 每月搵 11-12K, 想上係大陸包 2 奶諗都唔洗諗:smile_42:

就算miss咗又如何呢...無謂望番以前啦...:smile_30:

引用:
原帖由 Revvv 於 2011-7-21 11:06 PM 發表 查看引用來源

what year? 2001-2004??
~ 2001 to 2006 , the most most funny time of me & my friends (so as many HK Chings) for SZ Disco / Bar / K
after 2006, i can say SZ is DEAD already, totally not funny at all !!!!!!!!!!
u are born too lately :smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 sam932 於 2011-7-22 12:01 AM 發表 查看引用來源
当年,过关个要打晒蛇饼
当年,东官一入房是好危险 ...
totally agreed

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2011-7-22 12:22 AM 發表 查看引用來源
當年落 BAR, 識女易過打針, 今晚結識, 明晚食飯, 即晚上床(而且做完條女唔會屈你買野, 不要什麼回報)
當年正經同條女一齊, 條女可以住出租屋, 每月俾 K 半生活費乜都 OK, 依家?? D 女要住花園洋房, 每手俾 3K-5K 都 ...
i gave ~ $300-500 per week 生活費 to live with several 正經女 before too really a good time before :smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2011-7-21 01:12 PM 發表 查看引用來源
而家祖國週圍刀咁繁榮發達,靚女四散,無需集中sz搵食(現己無二線分隔sz同其他大6地方!!)
回想30年前sz首間5星級酒店蛇口"南海酒店"開業,全國召聘,靚女多到不得了,個個傳菜女刀靚過香港小姐!!!!!見到口水流!!!!!!!!以 ...
totally  agreed:smile_39:

"""""""""""""""當年落 BAR, 識女易過打針, 今晚結識, 明晚食飯, 即晚上床(而且做完條女唔會屈你買野, 不要什麼回報)
當年正經同條女一齊, 條女可以住出租屋, 每月俾 K 半生活費乜都 OK, 依家?? D 女要住花園洋房, 每手俾 3K-5K 都絕對滿足唔倒佢地, 所以, 當年馮香港男上大陸都會俾人問係唔係上去包 2 奶, 因為果時好多人都消費得起, 但依家好似我咁, 每月搵 11-12K, 想上係大陸包 2 奶諗都唔洗諗""""""""""""""""""""""

哥哥仔,搵1.2K一個月,除非住公屋,單身一個住私人套房,刀要慳慳地,唔好大引,在HK先過到個月!!!重諗番大6包二奶!!!!!!!!!!!!!靚少少二奶,用晒1.2K刀未必夠!!!你靚仔,條野識轉彎,你等大6富婆包你就差唔多...學定"王光亞"式食達術,包你店!!!!!!

引用:
原帖由 sam932 於 2011-7-22 12:01 AM 發表 查看引用來源
当年,过关个要打晒蛇饼
当年,东官一入房是好危险 ...
咁狼死!!?
係2000年代 or 90年代o既事先??
引用:
原帖由 chanman100 於 2011-7-22 12:44 AM 發表 查看引用來源

~ 2001 to 2006 , the most most funny time of me & my friends (so as many HK Chings) for SZ Disco / Bar / K
after 2006, i can say SZ is DEAD already, totally not funny at all !!!!!!!! ...
咁即係話,如果我2004年18歲o個年已經識上去玩,起碼都有年2玩過下la....
唉....突然間好失落....原來白白錯過o左一個火紅年代...:')

引用:
原帖由 Revvv 於 2011-7-22 02:29 AM 發表 查看引用來源

咁狼死!!?
係2000年代 or 90年代o既事先??

咁即係話,如果我2004年18歲o個年已經識上去玩,起碼都有年2玩過下la....
唉....突然間好失落....原來白白錯過o左一個火紅年代...:')
yes, if you like to go disco to fing, 2004-2006 are the most 火紅年代 for disco in SZ,
- for me, every weekend , play 3 days in SZ for disco at that time, very easy to yo girls in disco pool !!   but nowadays ... no la :smile_o03::smile_o03::smile_o03:

前往最後回覆