上一頁下一頁
發新話題

出黎玩使能用domdom!!

收藏  |  訂閱
41  8.0k

佢食尸米啦
好多大波妹都有腦架
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 14/7/2011 12:34 發表 查看引用來源

佢當左 D 大波係無腦.. 隨手可得.. 任意為所欲為

提倡中出既思想指導

條女同你做1)為錢2)你靚仔同你做有快感
唔通想同你生仔呀?
唔通你又想佢同你生仔呀?
你想發洩咋ma
用dom就100%安全? 使理咁多
條女由得你射就射. 射佐先算!!
提倡中出既思想指導

引用:
原帖由 iwh 於 2011-7-14 12:59 PM 發表 查看引用來源
提倡中出既思想指導

唔通想同你生仔呀?
你想發洩咋ma
提倡中出既思想指導
中出固然係正,但如果係女方要求就冇所謂,但冇問對方而自己去中出,會唔會係自私左呢:smile_o10:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-7-14 01:02 PM 發表 查看引用來源

中出固然係正,但如果係女方要求就冇所謂,但冇問對方而自己去中出,會唔會係自私左呢:smile_o10:
駛鬼講咁多..基佬見到佢, 一野插佢後欄中出佢.. 再隊返入樓主個口度仲好

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-7-14 01:07 PM 發表 查看引用來源

駛鬼講咁多..基佬見到佢, 一野插佢後欄中出佢.. 再隊返入樓主個口度仲好
會唔會連基佬都唔吊佢呢:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 iwh 於 2011-7-14 12:59 PM 發表 查看引用來源
提倡中出既思想指導

唔通想同你生仔呀?
你想發洩咋ma
提倡中出既思想指導
其實有套冇套, feel真系爭甘遠咩?

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-7-14 01:09 PM 發表 查看引用來源

其實有套冇套, feel真系爭甘遠咩?
男既感覺大d,女既應該唔大感覺:smile_o01:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-7-14 01:10 PM 發表 查看引用來源

男既感覺大d,女既應該唔大感覺:smile_o01:
唔係架.. 女人感覺都好唔同架..

駛鬼講咁多<--咁你又應,傻西

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-7-14 01:08 PM 發表 查看引用來源

會唔會連基佬都唔吊佢呢:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
佢話佢係靚仔.. 咁應該會...
如果係有錢, 相信佢會叫鴿鴿幫佢... 根據佢的理論同指導.. 一定得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆