上一頁下一頁
發新話題

玩CAM的後感

收藏  |  訂閱
48  9.5k

引用:
原帖由 .溫柔. 於 2011-6-17 11:33 PM 發表 查看引用來源
點玩嫁:smile_41:
你有無cam先:smile_o01:

頂下先
真係多姿多彩,肯定好過隱.

引用:
原帖由 66inch 於 2011-6-17 11:56 PM 發表 查看引用來源
頂下先
真係多姿多彩,肯定好過隱.

有性就有樂趣:smile_o12:

引用:
原帖由 hkr2001 於 2011-6-17 07:12 PM 發表 查看引用來源
我夫婦二人係兩年前開始同其他夫婦玩CAM SEX。初時我老婆都有D唔願意,但經我多次請求佢就俾一齊玩但就唔會除衫,經多次努力終於搵到PAIR夫婦,咁就開始第一次CAM SEX,最初我老婆真係唔俾除佢件衫,但當對方好放咁除 ...
師兄你就好啦!老實嗰句老婆接受唔到。不過同之前女友就試過3pair 一齊攪但冇交換。
有興趣交流吓嘅話可pm我

引用:
原帖由 jacklees 於 2011-6-18 02:03 AM 發表 查看引用來源

師兄你就好啦!老實嗰句老婆接受唔到。不過同之前女友就試過3pair 一齊攪但冇交換。
有興趣交流吓嘅話可pm我

3P 老婆唔比, 但我可以同SP玩. 有興趣都可PM 我

引用:
原帖由 舌頭長3 於 2011-6-17 08:32 PM 發表 查看引用來源
YES                     .........
我用新戶名,PM唔到你...如可以你PM我啦!!

其實冇咩特定玩法,不過我樂在其中嘅係大家可以互動咁係電腦面前玩,有時你可以要求對方做一D淫嘅動作。而最重要嘅就係因為只係SEX CAM....超安全,大家唔知大家係邊個,又唔會有真正嘅接觸,你想點玩都得啦!!

回覆 17# 的帖子

認同       .

My hubby and me are also interest ar!!! Can pm me ur msn address??

有cam!我都想試,但我老婆多數接受唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆