珠海 貢大 巧多野玩 (餐館大波部長 拍拍聲)

收藏  |  訂閱
20  17.3k

引用:
原帖由 記著食藥 於 2011-6-12 08:08 PM 發表 查看引用來源
聽個朋友講話
去珠海玩但講來講去都系拱北關口d桑拿 :smile_45:
問多二問又話乜柒蓮花街 乜真系巧多女咩:smile_41:
即系羅湖口附近個d既系又系矛講過似9up
甘大地方斗门御温泉 吉大海賓公園
珠海最 ...
有無安仔到訪:smile_30:

分幾集:smile_39:

又斬件出………:smile_45:

你老味
一開波就話
"聽個朋友講話珠海 貢大"
乜乜柒柒
下半段就話
"自己"
識左條大波部長
咁究竟係"朋友"定你"自己先:smile_41: :smile_41:
見親你d帖,唔係屈同事
就係屈朋友
做你朋友都幾慘:smile_38:
擺人上枱到香討:smile_39:

引用:
原帖由 記著食藥 於 2011-6-12 08:08 PM 發表 查看引用來源
聽個朋友講話
珠海最 ...
又係待續:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 edisontckh 於 2011-6-13 11:45 AM 發表 查看引用來源
你老味
一開波就話
"聽個朋友講話珠海 貢大"
乜乜柒柒
下半段就話
"自己"
識左條大波部長
咁究竟係"朋友"定你"自己先:smile_41: :smile_41:
見親你d帖,唔係屈同事
就係屈朋友
做你朋友都幾慘:smile_38:
...
我就係其中一個被屈者:smile_27:

咁都要"斬"件上....:smile_27:

師兄咪玩我地啦,好吊引呀 :smile_30:

引用:
聽個朋友講話
珠海最 ...
食撚咗金悅軒定係福海港個部長啊:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 月翏仁安 於 2011-6-13 10:56 PM 發表 查看引用來源

食撚咗金悅軒定係福海港個部長啊:smile_03: :smile_03:
金苑嗰個喎:smile_30:

前往最後回覆