上一頁下一頁
發新話題

金港X豬技師索要貴價手機,咪當我老襯!

收藏  |  訂閱
64  8.4k

回覆5# 的帖子

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-5 04:12 PM 發表 查看引用來源我不同意,但都按了一下推薦我大把錢請把 JS NO 告知
你慳少少啦 o岩o岩先為左條女駛左十幾萬 欠落大把卡數 遲D又要係骨場食5餐架:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-5 04:12 PM 發表 查看引用來源
我不同意,

但都按了一下推薦

我大把錢

請把 JS NO 告知
....
..
我加送...52吋電視

引用:
原帖由 UNOWAT 於 2011-6-5 16:34 發表 查看引用來源

老紀,你連食早午晚飯錢、兩草小費錢都要慳,5好扮哂偏向虎山行啦,
你無非想聞手姐。:smile_45:
我識人買 1:1 既 N8 :smile_44:

引用:
原帖由 芬奇臨 於 2011-6-5 16:44 發表 查看引用來源
你慳少少啦 o岩o岩先為左條女駛左十幾萬 欠落大把卡數 遲D又要係骨場食5餐架:smile_o08::smile_o08:

直情要住埋 :smile_38:

連牙膏 牙簽 都要慳  :smile_13:

送部泥膠iphone

:smile_30:

典型深圳骨妹, 扮撚哂上菜, 相信唔少師兄都衰喺佢手上

牌on 99港男,推油咪堆油,又玩送手机,仲送N8,

送條毛比佢:smile_22: :smile_22:

抽插完先講啦:smile_46:

引用:
原帖由 manwalker 於 2011-6-5 03:42 PM 發表 查看引用來源
最近一個月都係去福田口岸對面的金港X豬,每次去都係點同一位技師。技師二十三歲,嬌小玲瓏,抽油時還有點害羞的,看起來好吸引...!她應該知道我對她有點好感!
      半個月前她說媽媽生病,要回去老家一趟,幾天 ...
ching , 不如你直接d同佢講 , n8 都唔係問題 , 但係就要比你小番兩晚 ! 咪仲好 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆